تعیین عرصه و حریم ۹ اثر تاریخی در استان مرکزی در دستور کار قرار گرفت

اراک - ایرنا - مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: تعیین عرصه و حریم ۹ اثر تاریخی در این استان با هدف حفظ اثر و جلوگیری از آسیب در دستور کار قرار دارد.

«علیرضا ایزدی» روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این آثار شامل بقعه و آب انبار سید اسحاق، تکیه خلیل آباد جهان بیگ و آب انبار میرزا حسین عاملی هر چهار در ساوه، درخت چنار کهنسال و بقعه ابوالعلی و خانه اجلال هر سه در تفرش، امامزاده و پارک امیر حشمت میشیجان هر دو در خمین است.

وی اظهار داشت: این مهم با هدف حفظ و جلوگیری از تعدی‌های آگاهانه و سهوی در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال به تصویب وزارت میراث فرهنگی کشور می‌رسد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: گرچه تمام آثار تاریخی دارای اهمیت خاص و منحصر به فرد هستند، اما آثاری مانند بقعه سید اسحاق ساوه از اهمیت خاص تری برخوردارند که بنای مربوط به قرن هشتم هجری است و از نوادگان امام موسی کاظم(ع) است.

ایزدی افزود: ثبت ملی آثار تاریخی استان و در ادامه تعیین عرصه و حریم آنها به صورت مستمر و بدون وقفه انجام خواهد گرفت تا حداقل حفاظت‌های ماهیتی از این آثار صورت گیرد و منفذ امیدی برای پایداری آنها باشد.

بیش از ۲ هزار جاذبه گردشگری در استان مرکزی شناسایی شده که ۸۷۳ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha