رمضان امان زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هم اینک سطح سبز جوآبی سه هزار و ۳۰۰ هکتار و جو دیم ۲ هزار هکتار است که مرحله رشد آن در این شهرستان مناسب نیست.
وی گفت: کشاورزان بهتر بود به خاطر تاخیر بارندگی های سال جاری کشت خود را زودتر به صورت خشکه کاری انجام می دادند و سطح سبز زودتر انجام می شد تا قبل از وقوع یخبندان سطح سبز در مرحله پنجه زنی قرار می گرفت.
امان زاده افزود: در سال زراعی جاری، سطح ابلاغی جو آبی چهار هزار و ۴۰۰ هکتار و جو دیم ۶ هزار و ۲۵۰ هکتار بود که چهار هزار و ۲۸۰ هکتار جو آبی و پنج هزار و ۷۵۰ هکتار جو دیم در شیروان کشت شد.
مدیر جهادکشاورزی شیروان ارقام جو دیم کشت شده در این شهرستان را شامل سهند، بهمن، ریحان ۰۳، آبیدر و انصار عنوان کرد و گفت: برای جو آبی و دیم در مجموع کل ۳۳۲ تن بذر اصلاح شده در اختیار کشاورزان قرار گرفت.
به گفته وی این شهرستان قطب تولید جو در خراسان شمالی است به طوریکه ۲۰ درصد سطح زیر کشت جو آبی و ۳۵ درصد جو دیم استان مربوط به این شهرستان است.
شهرستان شیروان با ۱۵۷ هزار نفر جمعیت، واقع در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.
نظر شما