دکتر مهران امینیفرد روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۲ مادر باردار از مجموع این مادران از مناطق فاقد راه دسترسی و دچار سیلاب توسط اورژانس هوایی به بیمارستان منتقل شدند.
وی ادامه داد: بر اساس بررسیهای انجام شده از مجموع ۳۲۷ روستای تحت پوشش شبکه بهداشت چابهار، ۱۲۰ روستای آن در محاصره آب و نیازمند مواد اولیه غذایی و بهداشتی هستند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر بیان کرد: اورژانس هوایی با رکورد هفت پرواز در روز گذشته به ۱۴ بیمار اورژانسی در مناطق قصرقند و چابهار امدادرسانی کرده و آنها را به بیمارستان منتقل کردند.
وی بیان کرد: مردم سیلزده جنوب سیستان و بلوچستان اکنون نیاز مبرم به امدادرسانی و توزیع اقلام امدادی دارند.
امینی فرد بیان کرد: چهار تیم واکنش سریع و ۲ تیم پشتیبان از اورژانس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر نیز در منطقه دشتیاری مستقر شدند.
وی گفت: به منظور خدمات رسانی بهتر به مردم سیلزده از ظرفیت سایر دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز استفاده خواهد شد.
حدود ۲۶ استان کشور از جمله سیستان و بلوچستان گرفتار مشکلات زمستانی همچون بارشهای سنگین و سیلاب شده اند. حجم خسارت های ناشی از باران و سیلاب آن قدر زیاد است که بیش از سه هزار و ۵۰۰ نفر در حال امدادرسانی به سیلزدگان استان سیستان و بلوچستان هستند.
سیستان و بلوچستان یکی از ۲۶ استانی است که در کشور هم اکنون گرفتار مشکلات زمستانی همچون بارشهای سنگین و سیل هستند. سیلی که از بارشهای قویترین سامانه بارشی سال جدید رخ داد و با وجود پایان یافتن بارش ها هنوز تبعات آن ادامه دارد. حجم خسارات آن قدر زیاد است که هم اکنون بیشاز سه هزار و ۵۰۰ نفر در حال امدادرسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان هستند.
به گفته احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، قطع محورهای ارتباطی ۵۰۰ روستا، بسته شدن ۲۶ محور ارتباطی فرعی، قطع برق ۱۳۰ روستا، از مدار خارج شدن شبکه توزیع آب آشامیدنی ۳۰۰ روستا در مناطق مرکزی و جنوبی، آسیب شدید به بخش کشاورزی از جمله باغات موز و مزارع در شهرستانهای کنارک، چابهار و دلگان، قطع شبکه ارتباط تلفن در شهرستانهای نیکشهر، فنوج، بخشهایی از دلگان، سرباز، کنارک، قصرقند و همچنین آبگرفتگی معابر و منازل مسکونی در مناطق شهری و روستایی از جمله آسیبهای وارد آمده به مناطق سیلزده این استان است.
نظر شما