دکتر قدرت اخواناکبری روز سهشنبه افزود: ۹۵ پروژه بهداشتی در استان در حال تکمیل بود که از این تعداد تاکنون ۵۵ پروژه به بهرهبرداری رسیده و در ۲ سال آینده نیز مابقی این پروژهها افتتاح خواهند شد.
وی به افتتاح بیمارستان شهدای پارسآباد با ۱۶۰ تخت و صرف اعتباری بالغ بر یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اشاره کرد و گفت: بیمارستان ترومای اردبیل پس از گذشت چند سال با هزینه کرد یکهزار میلیارد ریال راهاندازی شد و به زودی عمده بخشهای بیمارستان فاطمی اردبیل به این مجموعه منتقل خواهد شد.
او همچنین از احداث بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی نجفزاده و ۵۴۰ تختخوابی سایت دانشگاه به عنوان بیمارستان یکهزار تختخوابی خبر داد و اظهارداشت: تلاش میکنیم تا بیمارستان مشگینشهر را به ۱۲۰ تخت ارتقا داده و به وضعیت کمی و کیفی آن رسیدگی کنیم.
به گزارش ایرنا، همزمان با سفر رییسجمهوری به استان اردبیل در روز 11 دی ماه ، ۱۱ پروژه بخش بهداشت و درمان استان با یک هزار و ۸۲۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری به بهرهبرداری رسیده و عملیات اجرایی چهار پروژه مهم دیگر آغاز شد.
در جریان سفر یک روزه حجتالاسلام حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران به استان اردبیل، بیمارستان ١۶٠ تختخوابی شهدای پارسآباد مغان و مرکز تروما و سوانح سوختگی بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل به عنوان ۲ پروژه مهم بخش درمان این استان بهرهبرداری شد.
همچنین در جریان این سفر کلینیک تخصصی و فوق تخصصی امام علی (ع) اردبیل، توسعه بخش بستری بیمارستان ولیعصر (عج) مشگینشهر، بخش سی.تی.آنژیو بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل، مرکز غربالگری سرطان و شیمی درمانی پارسآباد، مرکز خدمات جامع سلامت شهر سرعین، مرکز خدمات جامع سلامت شهر عنبران و نیز سه باب مرکز بهداشتی و درمانی روستایی به بهرهبرداری رسید.
بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی شهدای پارسآباد نیز که پیش از این به شکل آزمایشی فعالیت خود را آغاز کرده و تجهیز شده بود، امروز به شکل رسمی افتتاح شد.
همچنین در جریان سفر رییسجمهوری به اردبیل، مرکز ترومای اردبیل با ۱۲۰ تحت بیمارستانی که قابلیت افزایش تا ۱۶۰ تخت بستری را دارد، به بهرهبرداری رسید.
عملیات اجرایی این طرح مهم از سال ۸۶ آغاز شده و تا سال ۹۴ بیش از ۱۳۰ میلیارد ریال برای احداث ساختمان هزینه شده ولی از سال ۹۴ به بعد، با سرعت بخشی به عملیات احداث ساختمان و خرید تجهیزات، این طرح بیمارستانی تکمیل شده است.
برای احداث مرکز ترومای اردبیل که در ۱۵ هزار و ۳۲۸ متر مربع احداث شده، در مجموع ۸۷۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای تجهیز آن نیز ۵۰۰ میلیارد ریال صرف شده است.
همچنین در جریان سفر رییسجمهوری، بخش سی.تی.آنژیوگرافی بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل نیز در ۲۰۰ متر مربع زیربنا و با نصب و راهاندازی پیشرفتهترین دستگاه سی.تی.آنژیوگرافی به بهرهبرداری رسید.
دستگاه سی.تی.آنژیوگرافی بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل جزو دستگاههای پیشرفته و مجهز بشمار میرود که نظیر آن در بسیاری از بیمارستانهای مطرح کشور وجود ندارد.
این دستگاه پیشرفته ۱۲۸ اسلایسی بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال ارزش دارد و برای آنژیوگرافی از عروق قلبی با تزریق وریدی مورد استفاده قرار میگیرد.
این دستگاه در عکسبرداری از عروق مغزی، قلبی و محیطی کاربرد داشته و با راهاندازی و فعال شدن آن، از اعزام بیماران به مراکز بیمارستانی استانهای دیگر جلوگیری میشود.
همچنین در جریان سفر رییسجمهوری به اردبیل توسعه بخش اورژانس بیمارستان ولیعصر شهرستان مشگینشهر با ۳۰ تخت به بهرهبرداری رسید.
علاوه بر این در این سفر، کلینیک امام علی (ع) شهر اردبیل که در سه هزار و ۱۰۰ متر مربع و با صرف ۵۰ میلیارد ریال احداث شده و فعالیت غیررسمی خود را از حدود پنج ماه پیش آغاز کرده است، به صورت رسمی افتتاح شد.
در بخش زیرساختهای بهداشتی استان اردبیل نیز، در جریان سفر رییسجمهوری، خانه بهداشت روستای خیارک اردبیل و نورمحمد کندی پارسآباد بهرهبرداری شد.
علاوه بر این در جریان سفر رییسجمهوری به استان اردبیل، کارخانه الکلسازی و نیز مرکز خصوصی دیالیز بیماران کلیوی با ۳۰ تخت بستری که توسط بخش خصوصی احداث شده است، به بهرهبرداری رسید.
علاوه بر افتتاح طرحهای مهم حوزه سلامت و بهداشت استان اردبیل در جریان سفر رییسجمهوری، عملیات اجرایی فاز اول بیمارستان یکهزار تختخوابی شهر اردبیل با ۵۴۰ تخت در محل سایت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان آغاز شد.
همچنین در جریان این سفر، عملیات احداث دانشکده پیراپزشکی و خوابگاه ۴۰۰ نفره دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان در شهر اردبیل شروع شد.
علاوه بر این، عملیات احداث مرکز جامع فوریتهای پزشکی استان در شهر اردبیل و نیز مرکز دیالیز بیماران کلیوی ۴۰۰ نفره با سرمایهگذاری ۸۰ میلیارد ریالی یک خیر حوزه سلامت آغاز شد.
نظر شما