قاسم جلیلینژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ارائه الکترونیکی خدمات منجر به کاهش اتلاف انرژی، جلوگیری از فساد، کاهش مراجعه مردم به دستگاههای اجرایی، سهولت دسترسی مردم به خدمات دولت و دهها مزایای دیگر میشود.
وی ادامه داد: با توجه به وجود زیرساختهای لازم برای توسعه شبکه ملی اطلاعات تا دور افتادهترین نقاط استان، بزرگترین چالش برای توسعه دفاتر فناوری اطلاعات روستایی الکترونیکی نکردن و واگذاری خدمات دولت به این دفاتر است.
وی تاکید کرد: در راستای توسعه فعالیت دفاتر فناوری اطلاعات روستایی و همچنین اعتبار بخشی قانونی به فعالیتهای دفاتر فناوری اطلاعات روستایی صدور مجوز فعالیت این دفاتر آغاز شدهاست.
وی اظهار داشت: امید است این مشکل نیز با همکاری تمام دستگاههای اجرایی آذربایجانغربی حل شده و در راستای توسعه استان گام موثری برداشته شود.
وی با اشاره به اینکه تا امروز ۸۰ درصد برنامه تامین زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات با انجام ۵۰ طرح کلان اجرایی شدهاست، گفت: در این راستا طی ۲۰ ماه گذشته ۱۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در استان هزینه شدهاست.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجانغربی افزود: شبکه ملی اطلاعات در سه لایه زیرساخت، خدمات و محتوا پیشبینی شده که لایه اول آن در حوزه تامین زیرساختهای لازم برای این شبکه از تعهدهای وزارت ارتباطات به شمار میرود.
«جلیلینژاد» اضافه کرد: افزایش اشتغال، کاهش شکاف دیجیتالی، توسعه خدمات مبتنی بر فناوری اطلاعات برای افزایش رفاه روستاییان و توسعه زیرساختهای ارتباطی از اهداف اتصال روستاها به شبکه ملی اطلاعات است.
وی بیان کرد: توسعه شبکه ملی اطلاعات در استان و حمایت از شرکتهای فعال، ضمن کاهش نرخ بیکاری فارغالتحصیلان این بخش باعث کسب رتبه چهارم استان در صنعت برنامههای موبایلی در کشور شدهاست.
وی با اشاره به اینکه مشکل پوشش ۷۰ درصدی نقاط کور ارتباطی جادههای این استان بهبود یافته است، اضافه کرد: در مجموع ۲۰۰ کیلومتر نقطه کور جادهای در استان احصا شده که بیشتر در جنوب استان قرار دارد و ایجاد سایت و زیرساخت ارتباطی لازم در صورت تامین اعتبار عملیاتی میشود.
وی ادامه داد: هماکنون ۷۱ درصد روستاهای استان هر سه خدمت تلفن ثابت، همراه و اینترنت را دارا هستند.
وی اظهار داشت: همچنین تمامی روستاهای بالای پنج خانوار دارای شبکه ارتباطی بوده و ۹۹.۴ درصد جمعیت استان نیز از خدمات تلفنهمراه بهرهمند هستند.
زیرساختهای ارتباطی و اینترنتی ارایه شده به روستاها و مناطق محروم استان از جمله خدمات ارزنده و دستاوردهای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در جهت توسعه دولت الکترونیک و ایجاد تسهیلات ارتباطی برای مردم مناطق محروم است.
نظر شما