سیل مهربانی دانش آموزان در راه سیستان

تهران- ایرنا- این روزها که استان سیستان و بلوچستان و برخی شهرهای جنوب شرق کشور درگیر سیل شده اند، همه مردم دست به دست هم داده اند تا شاید گوشه ای از مشکلات ساکنان این مناطق را حل کنند. در این میان دانش آموزان نیز با کمک های خود از سر مهربانی و نوعدوستی، به مردم این استان نشان دادند که آنها تنها نیستند.

دانش آموزان مانند دیگر اقشار مردم در این سیل مهربانی با کمکی هرچند ناچیز، حس نوعدوستی خود را به هموطنانشان نشان می دهند همانطوری که در سیل مهربانی به استان های خوزستان، گلستان و لرستان این همت خود را نشان دادند، روز سه شنبه یکم بهمن ماه نیز دوباره در این مسیر گام خواهند برداشت تا همدلی و همراهی خودشان را در مدارس به نمایش بگذارند.
بارش باران سیل ‌آسا در جنوب شرق کشور که از شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده، استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار داده و سبب جاری شدن سیلاب در این استان‌ ها شده است. شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استان‌ها وخیم‌تر اعلام شده به طوری که میزان بارش‌ها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شده و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشته است.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل هستند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دیده است.
به همین منظور قرار است دومین سیل مهربانی برای کمک به مناطق سیل زده در مناطق جنوب شرق کشور و به ویژه استان سیستان و بلوچستان جاری شود. اولین دوره این همدلی، در اوایل امسال برای سه استان سیل زده خوزستان، گلستان و لرستان به جریان افتاد که دانش آموزان در این طرح نیز مشارکت جدی داشتند.
قرار است کمک های دانش آموزی که در مدارس سراسر کشور جمع آوری می شود، پس از جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی به استان های سیل زده ارسال شود.



علی رمضانی مدیرکل فرهنگی هنری، اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در این باره گفت: سیل مهربانی همکلاسی‌ های ۲ در روز یکم بهمن در تمام مدارس سراسر کشور با محوریت سازمان دانش‌آموزی برگزار می شود تا کمک‌های دانش‌آموزان، معلمان و اولیا در اختیار مردم سیلزده استان سیستان و بلوچستان قرار گیرد.
وی تصریح کرد: پس از حادثه تلخی که برای سه استان خوزستان، گلستان و لرستان پیش آمد، تصمیم گرفته شد تا از ظرفیت تشکل‌ها و شوراهای دانش‌آموزی در راستای جریان سازی و کمک کردن به خانواده‌ها و دانش‌آموزان استفاده شود که نتیجه خوبی داشت. به همین منظور دانش آموزان برای این اقدام خداپسندانه تلاش جدی داشتند و کمک های خوبی به این استان ها ارسال شد که امیدواریم در سیل مهربانی دوم نیز دانش آموزان، والدین و معلمان کمک های نقدی و غیرنقدی فراوانی برای این مناطق سیل زده جمع آوری کنند.
رمضانی خاطرنشان کرد: در سیل مهربانی فرهنگ هم نوعی، کمک به دیگران و آموزش زندگی برای دانش ‌آموزان مورد تاکید قرار داده شده است.
وی اظهار داشت: سیل مهربانی یک، خوشبختانه مورد استقبال خوب خانواده‌ ها، مدیران، معلمان و دانش‌آموزان قرار گرفت و یک کمک نقدی و غیرنقدی مناسب برای این سه استان ارسال شد.
مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: برای استان سیستان و بلوچستان بر اساس تاکید مقام معظم رهبری بر اینکه همه نهادها و سازمان‌ها باید بسیج شوند تا به مردم خوب این استان کمک کنند، ما سیل مهربانی همکلاسی‌ های ۲ را کلید زدیم تا این طرح با محوریت سازمان دانش‌آموزی و چهار تشکل دانش آموزی انجام شود.
وی اضافه کرد: سیل مهربانی همکلاسی‌ها در روز یکم بهمن ماه به طور سراسری در مدارس استان‌ های کشور برگزار می‌شود انتظار داریم معلمان، خانواده‌ها و به ویژه دانش‌آموزان و دانش‌آموزان عضو تشکل‌ها با تمام ظرفیت خود در این کار ورود پیدا کنند زیرا مردم خوب سیستان و بلوچستان مرزبانان ایران اسلامی هستند.
وی ادامه داد: در معاونت پرورشی این وزارتخانه در کنار تشکل‌های دانش‌آموزی به سازمان دانش‌آموزی کمک خواهیم کرد چرا که این سازمان همانند سایر تشکل‌ها دارای یک ظرفیت خوب نیروی انسانی است که در این حوزه در بخش شرایط بحران و امداد و نجات آموزش ویژه دیده ‌اند.
مدیر کل فرهنگی هنری اردوها و فضای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سیل مهربانی‌ها این فرهنگ نهادینه شده است که دانش‌آموزان می‌توانند کارهای بزرگ را انجام دهند.

اسماعیل بحری زاده سرپرست سازمان دانش‌آموزی نیز پیشتر اعلام کرد: در پی بروز مشکلات ناشی از بارندگی‌های شدید در سیستان و بلوچستان و دیگر نقاط جنوب شرق کشور، طرح سیل مهربانی ۲ برای کمک به دانش آموزان این مناطق برگزار می‌‎شود.

وی با تشریح مذاکرات و هماهنگی‌های انجام شده با اعضای شورای هماهنگی تشکل‌های دانش‌آموزی در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب، گفت: درپی بروز مشکلات ناشی از بارندگی‌های شدید در سیستان و بلوچستان و برخی نقاط جنوب شرق کشور، این طرح با مشارکت شورای‌های دانش‌آموزی، بسیج دانش‌آموزی و اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان، دانش‌آموزان عضو سازمان جوانان هلال‌احمر و اعضای تشکیلات دانش‌آموزی پیشتازان سازمان دانش‌آموزی در سراسر کشور برگزار می‌شود.

بحری زاده از اعضای تشکیلات پیشتازان و مجامع دانش‌آموزی و مربیان، نمایندگان مجلس دانش‌آموزی و خبرگزاری پانا درخواست کرد با تمام توان در این فعالیت مشارکت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha