۲۹ دی ۱۳۹۸، ۱۲:۲۲
کد خبر: 83639537
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

دستگیری کلاهبرداران ۲۰۰ میلیارد ریالی در پایتخت

تهران- ایرنا- معاون مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری اعضاء باند ۳ نفره جعل و کلاهبرداری با ۲۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری خبر داد و گفت: متهمان مال بختگان را در سایت اینترنتی خرید و فروش شناسایی می‌کردند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی پلیس پایتخت، سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور در تشریح این خبر، اظهار داشت: دوازدهم آذر ماه یک فقره پرونده مبنی برجعل و کلاهبرداری به همراه یک نفر متهم به نام "سهراب "۳۰ ساله با دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه ۸ تهران برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم قرار گرفت.

وی درباره نقش سهراب در این باند، گفت: متهم  پس از شناسایی سوژه ها در فضای مجازی که قصد فروش ملک یا خودروی های گران قیمت داشتند با برقراری ارتباط و جلب اعتمادشان با وعده اینکه می تواند ملک یا خودروی آنها را به قیمت بالاتری بفروشد، اسناد مالکیت شان را از مالک یا بعضاً از بستگان درجه یک آنها می گرفت و سپس این اسناد را در اختیار همدستش به نام "پژمان" قرار می داد.

به گفته سرهنگ تقی پور، متهم این اسناد را جعل و سپس  سندها  را به بهانه اینکه امکان فروش به این قیمت نیست و خریدار ندارد به مالکان اصلی باز می گرداند.

این مقام انتظامی افزود: بنا به اعترافات سهراب، همدستش (پژمان) به عنوان سرکرده باند و طراح، با جعل اسناد مالکیت و با جعل وکالت فروش با همدستی همکار دیگرش به نام "لیلا" ۳ ملک و ۲ خودرو جمعاً به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال را فروخته اند.

معاون مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه دستگیری "پژمان و لیلا" در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت، افزود: کارآگاهان در شاخه دیگر از تحقیقات پلیسی،  یک شاکی خانم را شناسایی کردند که وی نیز در اظهاراتش، گفت با شخصی به نام "پژمان" که خود را نمایشگاه دار و سرمایه دار معرفی کرده  بود در فضای مجازی آشنا شده است؛ پس از گذشت چند ماه با دادن وعده ازدواج اعتمادم را جلب کرد به گونه ای که خودرو شخصی هیوندای اسپورتج ام را در اختیار وی گذاشتم که پس از چندروز با پژمان تماس گرفتم ولی دیگر پاسخگوی تلفنش نبود و فهمیدم او کلاهبردار است.

این مقام انتظامی تصریح کرد: به دنبال اظهارات شاکی، کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و بهره گیری از روش های علمی کشف جرم مخفیگاه پژمان را در محدوده آجودانیه شناسایی و در  ششم دی ماه در یک عملیات پلیسی، هر دو متهم (پژمان و لیلا) دستگیر کردند؛ در بازرسی از مخفیگاه آنان یک دستگاه خودرو بی ام دبیلو ۵۲۸ کشف و به اداره سیزدهم منتقل شد.

تقی پور افزود: پژمان در تحقیقات پلیسی اعتراف کرد با پرسه زنی در فضای مجازی با انتخاب افراد تحصیل کرده و سرمایه دار ضمن ارتباط با آنها، خود را به عنوان نمایشگاه دار و یا سرمایه گذار در زمینه ساخت و ساز معرفی می کردم و یا اینکه با دختران جوانی که قصد فروش ماشین و یا ملک را داشتند، ارتباط برقرار کرده و پس از گذشت چندماه با دادن وعده ازدواج، با جلب اعتماد آنها، هر آنچه مطالبه ( وجه نقد- طلاجات- خودرو) می کردم در اختیارم می گذاشتند و پول حاصله را با همدستانم تقسیم و صرف خوش گذرانی می کردم.

وی گفت: با دستگیری تمامی اعضای این باند جعل و کلاهبرداری، کارآگاهان تاکنون ۱۵ شاکی "پژمان" را شناسایی کرده اند، متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم هستند.

معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از  شهروندان خواست: کسانی که به این شیوه مورد بزه قرار گرفته اند، می توانند برای پیگیری و تشکیل پرونده به اداره ۱۳ پلیس آگاهی پایتخت واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه و یا با شماره ۵۱۰۵۵۴۳۴ تماس بگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha