رضا الوندی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: طرح کمربند حفاظتی به وسیله نصب بنچ مارک ها (ستون های بُتنی) و ایجاد نهال صورت گرفته و با این کار مرز بین اراضی ملی و مستثنیات مشخص می شود.
وی مهمترین هدف اجرای طرح کمربند حفاظتی را سهولت در امر پایش، حفاظت و حراست از اراضی منابع طبیعی و جلوگیری از تخلف و تصرف های اراضی ملی توسط افراد سودجو و فرصت طلب عنوان کرد.
معاون حفاظت و امور اراضی استان همدان با عنوان اینکه امسال بیش از ۱۴هزار هکتار از اراضی منابع طبیعی همدان زیر پوشش طرح پایش آفات و بیماری قرار گرفته بیان کرد: آفات و بیماری ها تهدیدی جدی برای عرصه های جنگلی و مرتعی هستند.
الوندی مبارزه با آفات و بیماری های گونه های جنگلی و مرتعی را به عنوان یکی از اقدامات اولویت دار حوزه معاونت حفاظت و امور اراضی این اداره کل دانست.
وی اضافه کرد: فرآیند مبارزه با آفات و بیماری ها شامل بخش های پیش آگاهی، پیشگیری، کنترل و مبارزه می شود که اقدام های لازم در هر یک از این مراحل از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
معاون حفاظت و امور اراضی ادارهکل منابع طبیعی و آبخیزداری همدان گفت: بر اساس بررسی های به عمل آمده آفات مهم و غالب گونه های مرتعی و جنگلی استان پروانه «سرخرطومی بذرخوار» بلوط و حشرات «چوبخوار» مطرح هستند.
نظر شما