عزیز سهندی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی برای مددجویان تاکنون یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات با همکاری شبکه بانکی به آنها تخصیص داده شده است.
وی اظهار داشت: فرصتهای شغلی ایجاد شده در بیش از ۱۵۰ رشته و بطور عمده در حوزه کشاورزی، دام، صنعت و صنایع دستی است که تلاش میشود تعداد فرصت های شغلی ایجاد شده در استان به حدود هفت هزار فقره برسد.
وی سقف وام پرداخت شده به مددجویان را در سال جاری ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و ادامه داد: ۲ بسته تشویقی نیز برای کارفرمایان ارایه شده است به طوریکه برای هر کارگاه یا واحد تولیدی که از خانوادههای زیرپوشش این نهاد به عنوان نیرو استفاده و بکارگیری کند ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار قرض الحسنه پرداخت و تا سه سال نیز بیمه تامین اجتماعی این افراد پرداخت میشود.
«سهندی» با بیان اینکه در کنار بحث ایجاد اشتغال در این نهاد به مباحث فنیوحرفهای نیز توجه شده است اضافه کرد: پنج هزار نفر از مددجویان این استان در طول امسال از آموزشهای فنیوحرفهای رایگان برخوردار شده اند که در این راستا برای اموزش آنها ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی بیان کرد: طی سالهای اخیر همواره کمیته امداد امام خمینی (ره) از نهادهای موفق در ایجاد اشتغال در آذربایجانغربی بوده و سالانه هزاران نفر با تمهیدات طراحی شده صاحب شغل شدهاند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) آذربایجانغربی ادامه داد: شغل مناسب در کنار مسکن از جمله مهمترین نیازهای مددجویان این نهاد است که با توجه به سیاستهای حمایتی در نظر گرفته شده، درصدد هستیم بیشترین توان خود را در کنار کمک هزینهها به این امور اختصاص دهیم.
حدود ۱۷۳ هزار نفر در آذربایجانغربی زیرپوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند که برنامهریزیها برای خودکفایی تدریجی این خانوادهها در دستور کار قرار دارد.
پس از اشتغال پایدار این مددجویان، تنها کمک هزینه حمایتی از خانواده آنان حذف میشود و دیگر کمکهای مادی و معنوی همچنان ادامه مییابد.
نظر شما