۳ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۵۶
کد خبرنگار: 1935
کد خبر: 83643889
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

«هر هفته الف-ب-ایران»؛ تحولی در صنعت برق همدان

همدان ایرنا- پویش «هر هفته الف-ب-ایران» برای بهره‌برداری هفتگی طرح‌های مهم و زیربنایی صنعت آب و برق کشور راه‌اندازی شده است؛ پویشی که در سیزدهمین هفته آغاز آن به میزبانی همدان، تحولی بزرگ در حوزه برق این استان ایجاد کرد.

الف، نشانی از آب و ب، نشانه‌ای از برق است؛ ۲ کالایی که آبادانی را برای مردم به ارمغان می‌آورند و برای ساختن ایرانی که شایسته ایرانیان است، در ریشه مفهوم پویش «هر هفته الف-ب-ایران» وزارت نیرو جای گرفته و بهره برداری از طرح‌های عمرانی آب و برق در سراسر کشور را تا پایان سال در دستور کار دارد.

بهره برداری از ۱۰ سد، ۲۶ هزار هکتار شبکه آبیاری و زهکشی، ۲۹ تصفیه خانه فاضلاب، ۱۲ تصفیه خانه آب شرب، ۹ نیروگاه حرارتی و ۲۸ نیروگاه تجدیدپذیر از مهمترین طرح های آماده بهره‌برداری کشور در نیمه دوم امسال است و وزارت نیرو در این پویش ملی به دنبال تشویق و فراهم کردن زمینه سرمایه گذاری بخش خصوصی، کمک به حفظ محیط زیست، کاهش مهاجرت به ویژه در بخش محروم و مرزی و اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی است؛ اهداف مهمی که در دو سطح ملی و سازمانی دنبال می شود.

افزایش امید و اعتماد اجتماعی از مسیر آگاه سازی مردم نسبت به سرمایه گذاری و دستاوردهای صنعت آب و برق، تبیین مطلوب خدمات دولت های یازدهم و دوازدهم در این عرصه ها، افزایش امید اجتماعی و نشان دادن ظرفیت های اقتصادی کشور حتی در شرایط شدیدترین تحریم های اقتصادی از دیگر اهداف ملی پویش «هر هفته الف-ب-ایران» در وزارت نیرو است؛ پویشی که در آن ۲۲۷ طرح بزرگ صنعت آب و برق با ارزش بیش از ۳۳ هزار ۱۷۴ میلیارد تومان در ۳۱ استان کشور تا پایان سال جاری بهره برداری خواهد شد.

در همین ارتباط همدان در هفته جاری میزبان برگزاری آیین سیزدهمین هفته این پویش ملی بود و طرح‌های مهم حوزه توزیع برق کشور به صورت همزمان از طریق ارتباط زنده تصویری (ویدیو کنفرانس) و با حضور وزیر نیرو به بهره برداری رسید.

۱۱۳ طرح عمرانی توزیع برق همدان بهره‌برداری شد

مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان در همین ارتباط گفت: در هفته سیزدهم پویش «هرهفته، الف_ب_ایران» ۱۱۳ طرح عمرانی، صنعتی و توسعه‌ای شرکت توزیع نیروی برق این استان با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان و با حضور وزیر نیرو بهره‌برداری شد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان در همین ارتباط گفت: در هفته سیزدهم پویش «هرهفته، الف_ب_ایران» ۱۱۳ طرح عمرانی، صنعتی و توسعه‌ای شرکت توزیع نیروی برق این استان با اعتبار ۱۶۰ میلیارد تومان و با حضور وزیر نیرو بهره‌برداری شد.

محمد مهدی شهیدی افزود: در این سفر یک نیروگاه خورشیدی با اعتبار ۱۰۱ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و یک نیروگاه CHP (تولید همزمان برق و حرارت) نیز با اعتبار ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان در همدان بهره برداری شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان اظهار داشت: همچنین عملیات اجرایی و کلنگ‌زنی هشت طرح عمرانی با اعتبار ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان از طریق ویدیو کنفرانس انجام شد.

وی افزود: هدف اصلی این پویش استفاده مردم از همه ظرفیت‌ها و داشته‌های موجود کشور در این حوزه است.

مدیرعامل شرکت توزیع برق همدان با تاکید بر ترویج فرهنگ و عادت مصرف بهینه برق در استان، عنوان کرد: رشد پیک مصرف برق همدان در تابستان ۹۸ کنترل شد و هیچگونه قطعی برق در این استان نداشتیم.

همدان رتبه نخست نیروگاه‌های خورشیدی

وی تاکید کرد: این استان با وجود ۶ نیروگاه خورشیدی بین ۳۹ شرکت توزیع نیروی برق کشور رتبه نخست کشور را دارد.

شهیدی بیان کرد: ۲ نیروگاه برق خورشیدی با هزینه کرد ۱۲۰ میلیارد تومان که یکی از آنها در کبودراهنگ است در هفته سیزدهم پویش «هرهفته، الف_ب_ایران» بهره برداری شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان در بخش انرژی خورشیدی همدان هزینه شده است ادامه داد: برنامه استان توسعه نیروگاه های خورشیدی است و هم اینک ۳۵ مگاوات موافقت نامه داریم و ۱۳۰ مگاوات پروانه در این حوزه صادر شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تاکید کرد: با توجه به مشکلات ایجاد شده در ورود تجهیزات روند اجرای طرح های نیروگاه خورشیدی با مشکل مواجه شده است.

شهیدی اظهار داشت: تا سال گذشته نیاز ۷۳۸ هزار مشترک برق استان از طریق ۱۸ هزار کیلومتر شبکه ۲۰ کیلو ولت فشار ضعیف و ۱۶ هزار و ۵۰۰ ترانسفورماتور توزیع، تامین می شد.

وی گفت: ظرفیت منسوبی که در بخش توزیع داریم ۲ هزار و ۲۷۰ مگاولت آمپر است و با توجه به پیک امسال که به ۷۰۰ مگاوات رسید و با ظرفیت سازی صورت گرفته در بخش توزیع، یک سوم آن در ظرفیت بخش توزیع و در بخش پیک مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: کمتر از یک درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیک داشتیم یعنی از ۶۸۷ به ۶۹۵ مگاوات در سال جاری رسیدیم.

وی ادامه داد: سال گذشته تلفات انرژی در این استان با ۱۰.۷ درصد، از میانگین کشوری کمتر بود و ۱۰ ماهه امسال این رقم به ۱۰.۳ درصد رسید و تا پایان سال قرار است تلفات انرژی به ۱۰ درصد برسد.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: وصول مطالبات سال گذشته بیش از ۹۸ درصد صورت گرفت همچنین در حذف قبض تا حدودی دچار چالش شده و سه درصد افت داشتیم.

شهیدی با بیان اینکه ۲ پست برق در هفته سیزدهم پویش «هر هفته الف-ب-ایران» در همدان بهره برداری و وارد مدار شد گفت: با این کار مشکلات افت ولتاژ در رینگ یک همدان رفع شده و یک پست سیار موقت نیز در کبودراهنگ مستقر شده است.

شهیدی با بیان اینکه ۲ پست برق در هفته سیزدهم پویش «هر هفته الف-ب-ایران» در همدان بهره برداری و وارد مدار شد گفت: با این کار مشکلات افت ولتاژ در رینگ یک همدان رفع شده و یک پست سیار موقت نیز در کبودراهنگ مستقر شده است.

وی افزود: در شهرستان ملایر مشکل تامین برق داشتیم که پنج میلیارد تومان برای رفع این مشکل و ۲ میلیارد تومان دیگر برای رفع مشکلات بحرانی هزینه شده است.

«هر هفته الف-ب-ایران»؛ تحول در جای جای ایران

در مجموع در هفته سیزدهم پویش «هر هفته الف-ب-ایران» چهار هزار و ۲۹۷ طرح‌ توسعه‌ای شرکت‌های توزیع نیروی برق سراسر کشور با سرمایه‌گذاری ۲ هزار میلیارد تومان به صورت همزمان از طریق ویدیو کنفرانس بهره‌برداری شده است که می توان آن را تحول در جای جای ایران دانست.

غلامعلی رخشانی‌مهر معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر نیز در همین ارتباط گفت: با بهره‌برداری از طرح‌های پویش «هر هفته الف-ب-ایران» شرکت توزیع نیروی برق کشور، ۷۲۱ مشترک جدید به مشترکان شبکه توزیع نیروی برق اضافه شد.

به گزارش ایرنا، پویش «هر هفته الف-ب-ایران» در ۳۱ استان کشور به مدد تلاش خانواده بزرگ صنعت آب و برق و هزاران شرکت طراح، سازنده، پیمانکار، مشاور و سازنده تجهیزات، مهندسان و کارکنان ستادی از نیمه دوم امسال آغاز شده است و تا پایان سال ۲۲۷ طرح بزرگ صنعت آب و برق کشور با سرمایه‌گذاری ۳۳۰ هزار میلیارد ریال به بهره‌برداری می‌رسد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha