نادر سحرخیز روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سرمایه گذاران بخشی خصوصی از ابتدای سال جاری تاکنون در ۱۰ پروژه گردشگری شامل اقامتگاه های بوم گردی، هتل، دهکده سلامت ، اب درمانی و مجموعه های تفریحی توریستی در این شهرستان سرمایه گذاری کردند که به طور مستقیم برای ۲۵۶ نفر اشتغالزایی شده است.
وی گفت : تعدادی از این پروژه ها طی این مدت به بهره برداری رسید و بقیه نیز در مراحل اجرایی قرار دارد.
سحرخیز در خصوص سمت و سوی سرمایه گذاری در رامسر اظهار کرد: شهرستان گردشگر پذیر رامسر در بخش روستایی در دهستان اشکور که به عنوان روستای هدف گردشگری محسوب می شود، دارای ۱۱ پارچه ابادی بکر و منحصر بفرد است و از بیشترین استعداد لازم برای اجرای پروژه های بوم گردی برخوردارند.
وی در ادامه هتل سازی در رامسر را به عنوان یکی از نیازمندی های شهرستان برای سرمایه گذاری و درامد زایی عنوان کرد و افزود: این منطقه با جود محدودیت هایی که از نظر ارتفاعی برای ساخت هتل دارد ، اما از ۹۰ هزار متر مربع سرانه کاربری گردشگری برخوردار است که همین امر ظرفیت لازم برای حضور سرمایه گذاری های بزرگ در حوزه هتل سازی را نشان می دهد .
وی با اشاره به افزایش سفرهای داخلی مردم گفت: ما به آستانه تعطیلات و ایام پیک مسافر و حضور گردشگر نزدیک می شویم که ۳ هزار خانه مسافر موجود درشهرستان رامسر جوابگوی نیاز مسافران و گردشگران نیست و این در حالی است که هتل های منطقه ، هم اکنون که زمان حضور مسافر نیست از روز چهارشنبه به بعد ظرفیتشان تکمیل می شود ، پس می توان گفت این شهرستان به سرمایه گداری جدید در حوزه هتل سازی و اقامتی نیاز دارد .
سحرخیز توضیح داد: شهرستان رامسر در دورترین نقطه استان مازندران قرار دارد و به دلیل جذابیت های بی شمار و منحصر بفرد بیشترین بهره را از حضور گردشگر می برد ، بنابر این می تواند با تکیه بر این میزان گردشگر و مسافر در حوزه هتل سازی رکورد دار باشد کما اینکه تصور می کنم به این رکورد نزدیک هستیم.
وی در ادامه با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری اگر با فکر باشد بسیار پر سود است افزود: ما هم اکنون متقاضیان زیادی در حوزه هتل سازی داریم که با فکر وارد عمل شدند ، سرمایه گذاران واقعی هستند که صرفا به دنبال دریافت موافقت اصولی نیستند و بلکه به دنبال سرمایه گذاری در این بخش هستند.
شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر با برخورداری از جاذبه های توریستی نظیر جنگل های هیرکانی ، چشمه های آبگرم معدنی ،تله کابین بر فراز کوه تاریخی ایلمیلی و آثار تاریخی نظیر باغ ۳۳ هکتاری، هتل قدیم و مجموعه موزه کاخ مرمر ، قطب گردشگری مازندران محسوب می شود.
هم اکنون بر اساس آمارهای رسمی ۲۴ واحد هتل و مجموعه های اقامتی با سه هزار تخت در رامسر وجود دارد. این شهرستان به طور متوسط در فصل های بهار و تابستان میزبان حدود ۱۵ میلیون مسافر و گردشگر است.
نظر شما