محمدرضا حسینی روز شنبه در نشست خبری دومین نشست سرمایهگذاری فناوری TIM ۲۰۲۰ در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: فضای حاکم بر کشور در خصوص تحریمهای ظالمانه و اهمیت حضور سرمایهگذاران خارجی در کشور و لزوم تبادلات مالی بین کشورهای این شبکه میتواند با استفاده از ایجاد صندوقهای مشترک فیمابین کشورهای عضو که فقط در یک منطقه جغرافیایی خاص نیستند و در سطح جهان گستردگی دارند، باعث کم اثر شدن تحریمها شود. از سوی دیگر این رویداد ایجاد بستری جهت استفاده از اسمارت مانی جهت تبادلات میان کشورها و کشور ما میشود.
وی با اشاره به اینکه در این رویداد ۲۰ شرکت سرمایهگذار خارجی و ۱۰۰ شرکت سرمایهگذار داخلی حضور داشته و گردهم میآیند، بیان کرد: با توجه به برگزاری این نشست به صورت بینالمللی و به زبان انگلیسی و حضور سرمایهگذاران و سرمایهپذیران از کشورهای مختلف، فرصت مناسبی است برای شرکتهای فناور، سرمایهگذاران و کار آفرینان داخلی که از تجربیات و فرصتهای همکاری ایجاد شده در کشورهای مختلف آگاه شده و شبکه ارتباطی خود را گسترش دهند.
حسینی افزود: در حال حاضر ۱۰۰ طرح به دبیرخانه این نشست ارسال شده که از بین آنها ۱۵ طرح انتخاب و به شرکتهای خارجی ارایه شده است که از بین آنها ۳ طرح در حوزههای تجهیزات پزشکی، دارو و انرژیهای نو برای سرمایهگذاری و انعقاد قرارداد انتخاب شدهاند و دو طرح نیز از سوی استارتاپهای خارجی برای سرمایهگذاری مشترک خارجی در زمینه فین تک و خدمات اینترنتی ارایه شده است.
وی ادامه داد: در این رویداد دو روزه ۳۷ مهمان خارجی شامل کارآفرینان، سرمایهگذاران و فرشتگان کسب و کار حضور خواهند داشت و ۶ بخش برای این رویداد در نظر گرفته شده است.
حسینی افزود: برگزاری سه پنل تخصصی با موضوع سرمایهگذاری مشترک، تقریق سهام و بیمهسرمایهگذاری در نظر گرفته شده است، همچنین داستانهای استارتاپی نیز بخش دیگری از این رویداد است که در آن استارتاپهای موفق از کشورهای مختلف تجربیات خود را با هدف تعامل و ارائه راه حل برای مسائل مشترک در زیست بوم فناوری و نوآوری کشورهای عضو بیان میکنند.
وی گفت: ارائه به سرمایهگذاران بخش دیگری است که در این استارتاپ ها طرحهای خود را به سرمایه گذاران معرفی میکنند که در حال حاضر بیش از ۳۰ شرکت فناور و استارتاپ داخلی و خارجی اعلام آمادگی جهت حضور و ارائه طرحها و محصولات خود کردهاند. در این بخش ۶ استارتاپ هر کدام به مدت ۸ دقیقه زمان دارند تا استارتاپ خود را جهت جذب سرمایه به سرمایهگذاران داخلی و خارجی معرفی کنند.
مدیرعامل شرکت فن بازار بینالملل ایرانیان ادامه داد: بخش معرفی فرصتهای سرمایهگذاری نیز در نظر گرفته شده که در این بخش فرصتهای سرمایهگذاری در حوزه فناوری ۴ کشور ترکیه، نیجریه، مصر و ایران ارائه میشود که این بخش از مهمترین بخشهایی است که میتواند همرسانی میان سرمایهگذاران و سرمایهپذیران را ایجاد کند.
وی یادآور شد: موازی با بخشهای ارائه شده در نشست، کارگاههایی با موضوعات ارزشگذاری استارتاپها و روشهای تأمین سرمایه شرکتهای فناور و نوآور برای مخاطبان ایرانی این نشست برگزار می شود. همچنین در حاشیه این نشست جلسات B۲B میان سرمایهگذاران داخلی و خارجی از یک طرف و شرکتهای فناور و استارتاپهای حوزه فناوری از طرف دیگرنیز برگزار میشود.
دومین دوره "نشست سرمایهگذاری فناوری" ۱۵ الی ۱۶ بهمن ماه امسال(۴ الی ۵ فوریه) در محل پارک فناوری پردیس برگزار میشود.
نظر شما