۵ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۵۱
کد خبر: 83647461
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ناشناخته ماندن توانمندی‌ها مشکل کنونی رونق تولید کشور است

کرمان - ایرنا - رییس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت یکی از مشکلات کنونی رونق تولید را ناشناخته ماندن توانمندی ها و نیازهای جامع کشور دانست و گفت : باید با ایجاد ارتباط بین تولید و مصرف این مشکل را رفع کنیم.

سید محمدمهدی هادوی روز شنبه در دومین نمایشگاه و همایش بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد در پردیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان افزود: فعالیت های میز ساخت داخل و سامانه توانیران(برای بارگذاری اطلاعات شرکت ها) مطرح شد و افرادی که پروژه های بزرگ دارند و نیازمند هستند اطلاعات خود را بارگذاری و اتصال بین تولید و نیاز برقرار می شود لذا بر اساس توانمندی از واردات خارجی جلوگیری می کنیم.

وی اظهار داشت: نمایشگاه نقشی فراتر از سامانه ها دارد زیرا توانمندی تولید و نیاز را نشان می دهد و طراحان و منابع انسانی اندیشمند محور برای حل مساله های شرکت های تولیدی تلاش می کنند.

رییس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: افراد در نمایشگاه ها مشکلات شرکت های تولیدی را با دیدی دیگر مشاهده و آن را برای بهبود وضعیت تولید اعلام می کنند و دانشگاه فعال تر از قبل می تواند مسائل فولاد را ببیند و رفع کند.

وی ادامه داد: نمایشگاه های استانی برای دنبال کردن رونق تولید مورد توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دارد و ارتباط با کشورهای توسعه یافته مسیر را میانبر و توان را افزایش می دهد به شرط اینکه هدفمند دنبال شود.

هادوی بیان داشت: طراحی یک کارخانه دانش فنی بسیاری می طلبد و داشتن دانش و استفاده از توان داخلی بخش اصلی اجرای کار است.

وی تصریح کرد: در این نمایشگاه توانمندی ها و نیاز ارائه می شود و بازدید کنندگان و غرفه داران از دانشگاه و پژوهشگاه های کشور می توانند دانش فنی را در رونق تولید به کار گیرند.

رییس مرکز ساخت داخل، ماشین سازی و تجهیزات وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: باید در چارچوب حمایت و حفاظت از صنعت و ایجاد جاذبه و انگیزه بتوانیم به صنعت کشور کمک کنیم.

وی عنوان کرد: قانون حداکثر استفاده از توان کشور و رونق تولید گه پیش از این در مجلس تصویب شده بود امسال تقویت شد و مرکز ساخت داخل وزارت صمت برای اجرای این قانون و تسهیل فعالیت تولیدکنندگان راه اندازی شده است.

دومین نمایشگاه بین المللی معدن، صنایع معدنی و زنجیره تامین فولاد با بیش از ۱۰۰ غرفه از سراسر ایران و پنج کشور سوئد، آلمان، هند، چین و ترکیه در محور صنایع معدنی با تمرکز بر تکمیل زنجیره تامین فولاد اجرا شد.
این نمایشگاه در بیش از هشت هزار متر مربع فضای داخلی سرپوشیده و پنج هزارمتر فضای باز در حال نمایش قطعات تولیدی بومی سازی شده سیرجان ، استان و کشور به نمایش گذاشته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha