۲ میلیارد تومان پاداش به مشترکان برق خراسان جنوبی پرداخت شد

بیرجند - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی گفت: ۲ میلیارد تومان پاداش به صاحبان صنایع، کشاورزان و سایر مشترکان همکار که در برنامه پاسخگویی بار سال ۹۸ مشارکت و همکاری کردند، پرداخت شده است.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی مهدی دادگر در نشست مدیران این شرکت از تداوم اجرای طرح کاهش پیک بار برای مشترکان کشاورزی و صنعتی استان خراسان جنوبی خبر داد و افزود: این طرح از ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور ماه سال آتی اجرا خواهد شد.

وی بیان کرد: تابستان گذشته ۶۷۰ مشترک این استان برای صرفه‌جویی و مدیریت مصرف برق در ساعات پیک بار با شرکت توزیع نیروی برق با هدف مدیریت مصرف برق قرارداد منعقد کردند که این مشارکت و همکاری، موجب پرداخت حدود ۲ میلیارد تومان پاداش در صورتحساب بهای برق مصرفی صاحبان صنایع، کشاورزان و سایر مشترکان همکار در برنامه پاسخگویی بار سال ۹۸ شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اشاره به افزایش بیش از صد درصدی پاداش نسبت به سال گذشته گفت: نصب کنتورهای فهام، همراهی مشترکان کشاورزی، همکاری خوب مشترکان دیماندی و صنایع، برنامه‌ریزی و اقدامات موثر اداره‌ها و سازمان‌های اجرایی استان خراسان جنوبی، منجر به این موفقیت شد.

وی تصریح کرد: همسوسازی و تعامل متقابل صنایع و این شرکت، شناسایی فرآیندهای موثر در حفظ منابع انرژی و برنامه‌ریزی برای استفاده بهتر از این منابع از فرصت‌های مهم برای توسعه صنعت برق است.

دادگر افزود: نیاز امروز صنعت برق در حوزه مدیریت مصرف، ارتباط مناسب و مطلوب با مشترکان و ترغیب آنها به مدیریت صحیح مصرف است و عبور از پیک مصرف برق در سال جاری از موضوعات بسیار مهم صنعت برق است.

وی تاکید کرد: عبور موفقیت‌آمیز از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم و مسوولان فهیم است که با همراهی و مشارکت مشترکان محقق می‌شود.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت‌های آموزشی برای نهادینه‌سازی مدیریت مصرف برق و بهینه‌سازی مصارف در سطح اصناف مختلف، ادارات، مدارس، مساجد، صنایع و بخش کشاورزی استفاده شده است گفت: نهادهای مردمی نیز در آموزش مدیریت مصرف برق نقش موثری دارند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان خراسان جنوبی بر تغییر مدل رفتار مصرفی مشترکان برای تعدیل مصرف برق تاکید کرد و گفت: مدیریت سمت تقاضا راه‌حلی قابل اعتماد برای پاسخ‌دهی به رشد تقاضای انرژی در آینده است.

وی روش‌های کاربردی و ظرفیت‌های اصلاح الگوی مصرف در زمینه‌های روشنایی، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی و مصارف جمعی مشترکان و به کارگیری استارتاپ‌ها در راستای کاهش مصارف مشترکان خانگی و تجاری را از جمله راهکارهای اساسی در زمینه کاهش مصرف برق عنوان کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha