میرسلیم: لیست ندادن اصلاح‌طلبان؛ عدم مشارکت در انتخابات است

تهران- ایرنا- رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ارائه نکردن لیست از سوی اصلاح‌طلبان به معنی عدم مشارکت است و مشارکت نکردن آنها در انتخابات جزو مشخصه‌های نظام مردم‌سالاری دینی نیست.

«مصطفی میرسلیم» روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا درباره رد صلاحیت نامزدهای اصلاح‌طلب انتخابات مجلس، گفت: اگر رقیب ما نتوانسته به اندازه مورد نیاز داوطلب واجدصلاحیت معرفی کند یک بحث است اما قهر کردن و تحریم انتخابات برازنده نظام جمهوری اسلامی نیست و کسانی که به نظام اعتقاد دارند حتی اگر در اقلیت هم باشند باید مشوق حضور حداکثری مردم در انتخابات باشند که نشان‌دهنده اقتدار نظام است.

رییس شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: اعتقاد ما این است که همه گرایش‌ها و جریان‌های سیاسی در انتخابات حضور داشته باشند و با معرفی افراد واجد صلاحیت سعی کنند مردم را به مشارکت کامل در انتخابات اسفند ۹۸ مجلس شورای اسلامی تشویق کنند که خیر آن نصیب همه خواهد شد.

وی درباره آخرین اقدامات شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (ائتلاف اصوالگرایان) اظهار کرد: حسب پیشنهاد بزرگان و خدمتگزاران نظام در انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت‌نام کردم و مجموع گروه‌های اصولگرایی هدف را بر این قرار داده‌ایم که به فهرستی واحد برسیم.

میرسلیم افزود: تشکل‌های مختلف سعی می‌کنند افراد واجدصلاحیت را مطابق شاخص‌هایی که در شورای ائتلاف تعریف شده است، معرفی و فهرستی برای انتخابات آماده کنند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی  ادامه داد: دوستان اصولگرا تصمیم گرفتند روی یک فهرست واحد ائتلاف کنند، تا حالا پیشرفت خوبی در خصوص افراد و ترکیب این فهرست شکل گرفته ولی هنوز به مرحله نهایی نرسیده‌ایم و فکر می‌کنم تا چند روز دیگر براساس نظرسنجی و سازوکاری که وجود دارد، واجدان صلاحیت و افرادی که شرایط رای‌آوری بهتری دارند، در لیست نهایی قرار بگیرند.

وی گفت: مسوولان اجرایی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از مردم در محلات مختلف دعوت می‌کنند که نظر خود را در خصوص فهرست پیشنهادی اعلام کنند. برای اینکه به لیست نهایی برسیم باید متوجه شویم چه کسانی از اقبال و استقبال بیشتری از سوی مردم برخوردارند، که بر آن اساس لیست نهایی را ببندیم.

میرسلیم درباره ردصلاحیت‌ اصلاح‌طلبان و حضور بدون رقیب اصولگرایان در عرصه انتخابات یادآور شد: ملاک‌هایی در اختیار شورای نگهبان قرار دارد که بر آن اساس صلاحیت افراد را بررسی می‌کند و کسانی که اعتراض دارند می‌توانند اعتراض کنند و علت رد یا عدم احراز صلاحیت خود را متوجه شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: شورای نگهبان تا آخرین لحظاتی که قانون اجازه دهد برای بررسی صلاحیت‌ها و اعتراضات مربوط به آن فرصت دارد. لذا می‌تواند در مورد کسانی که اعتراض دارند تصمیم‌گیری جدیدی انجام دهد و حتی در خصوص افراد تاییدشده، اگر مدارک جدیدی دال بر نداشتن صلاحیت آنها به دست آورد می‌تواند ردصلاحیتشان کند.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و نخستین میاندوره ای دوره پنجم مجلس خبرگان دوم اسفندماه امسال برگزار می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha