به گزارش روز دوشنبه دانشگاه امیرکبیر، سید احمد معتمدی با اشاره به تجربه طراحی و ساخت ماهواره پیام دانشگاه صنعتی امیرکبیر، گفت: عملکرد ماهواره پیام بسیار مثبت بود. اگرچه ماهواره بر به ارتفاع مداری مورد نظر پیام رسید، اما متاسفانه نتوانست با سرعت لازم این ماهواره را در مدار مورد نظر قرار دهد.
معتمدی اظهار کرد: در همان روز پرتاب ماهواره پیام، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید بر ساخت ماهواره دیگری در این دانشگاه کرد. در سناریو پیشنهادی برای این ماهواره موضوع استفاده از فناوریهای نوین و رسیدن به قدرت تفکیک یک متر مطرح بود که با مذاکراتی که با وزیر ارتباطات شد و بر اساس برنامههای این وزارتخانه برای توسعه فناوریهای فضایی، این سناریو مورد تایید قرار گرفت.
رییس دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: طراحی و ساخت ماهواره با دقت یک متر و با استفاده از فناوریهای نوین، کلاس ماهواره و سطح بلوغ فناوری را ارتقاء خواهد داد.
معتمدی فاز اول این پروژه را اجرای طراحی مفهومی و چهار حوزه توسعه فناوری ماهواره دانست و اظهار کرد: ماهوارهای که بر اساس این قرارداد قرار است ساخته شود از نوع ماهوارههای سنجشی با دقت یک متر است که ماموریت اصلی آن تصویربرداری خواهد بود و اعتبارات اولیه آن در نظر گرفته شده است.
وی مدار این ماهواره را ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلومتر ذکر کرد.
نظر شما