۷ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۵۵
کد خبرنگار: 957
کد خبر: 83650310
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برای رفع مشکل مسکن فرهنگیان کردستان آمادگی داریم

سنندج - ایرنا - استاندار کردستان گفت: علاقمندیم برای رفع مشکل مسکن فرهنگیان هر کاری انجام دهیم و از محل اعتبارات عمرانی و سهم خودمان در جهت کمک به حل مشکل این قشر زحمتکش تلاش خواهیم کرد.

بهمن مرادنیا روز دوشنبه در یکصد و نود و ششمین نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان به توافق وزارت راه و شهرسازی و آموزش و پرورش برای ساخت واحدهای مسکونی فرهنگیان اشاره کرد و اظهار داشت: همه مسوول هستیم برای رفاه حال فرهنگیان و ساخت مسکن آنان تا ۵ هزار واحد گام برداریم چون یکی از دغدغه‌های اصلی این قشر تامین مسکن است.
وی با بیان اینکه قرار است سه هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی برای فرهنگیان استان احداث شود، افزود: آموزش و پرورش باید خود بطور جدی پیگیر ساخت این واحدها باشد تا مشکل مسکن فرهنگیان با سرعت بیشتری حل شود.
استاندار کردستان بر لزوم نوسازی مدارس و ایجاد فضاهای آموزشی جدید نیز تاکید کرد و یادآور شد: مریوان و محله دگایران سنندج به صورت ویژه باید مد نظر قرار بگیرند و در ساخت مدارس در این نقاط اقدام اساسی شود چرا که نبود فضای آموزشی هزینه‌های سنگینی بر خانواده‌ها تحمیل می‌کند.
مرادنیا خواستار توجه به ورزش دانش‌آموزان نیز شد و تاکید کرد: می‌توان از اعتبارات اجتماعی برای ارتقای فضاهای ورزشی مدارس و نهادینه کردن ورزش در میان دانش‌آموزان بیشتر بهره گرفت.

۹۵ درصد مدارس مریوان ۲ شیفته است
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان هم به کمبود فضای آموزشی در شهرستان مریوان اشاره کرد و گفت: ۹۵ درصد مدارس این شهرستان ۲ شیفته است و باید برای رفع این مشکل اقدام به ساخت فضاهای آموزشی جدید کرد.
بهرام نصراللهی زاده اضافه کرد: شهرداری‌ها و مسکن و شهرسازی باید لیست جامعی از لکه‌های آموزشی، ورزشی و فضای سبز در نقاط مختلف استان تشکیل دهند تا نسبت به تغییر کاربری این اماکن و تبدیل آن به فضاهای آموزشی اقدام شود.
وی به برنامه ریزی برای ساخت ۶۰ کلاس درس تا مهر سال آینده اشاره کرد و اظهار داشت: برای احداث مسکن مورد تفاهم وزارت راه و شهرسازی و آموزش و پرورش آمادگی همکاری هستیم ضمن اینکه احداث سه هزار واحد مسکونی برای محرومان استان نیز در دست اجراست که ۲ هزار واحد آن شهری است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کردستان یادآور شد: امسال ۲۰ میلیارد ریال برای خرید تجهیزات ویژه هنرستان‌های استان اختصاص یافته که تاکنون ۱۵ میلیارد ریال آن تخصیص داده شده و مابقی نیز تا پایان سال پرداخت می‌شود.

ساخت مسکن برای ۳۵۰۰ فرهنگی کردستان
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز گفت: طبق تفاهم‌نامه‌ای که بین وزارت راه و شهرسازی و آموزش و پرورش بسته شده که براساس آن، ۱۷۰ هزار واحد مسکونی برای فرهنگیان ساخته می‌شود که سهم کردستان سه هزار و ۵۰۰ نفر معادل ۲ درصد این آمار است.
رشید قربانی بر لزوم واگذاری لکه‌های آموزشی زیرمجموعه آموزش و پرورش و مازاد آن برای ساخت مسکن مورد نیاز فرهنگیان تاکید کرد و افزود: در صورت تغییر کاربری زمین‌های خریداری شده تعاونی مسکن فرهنگیان می‌توان ساخت ۲۵ درصد مسکن‌های مورد نیاز در قالب تفاهم نامه را محقق کرد.
وی ضمن اشاره به پرداخت ۲۷ صدم درصد ارزش افزوده به آموزش و پرورش و ورزش و جوانان اشاره کرد و گفت: در سه سال اخیر ۱۰ میلیارد ریال تجهیزات ورزشی برای مدارس خریداری شده و اکنون اغلب مدارس تجهیزات ورزشی دارند البته با این وجود میانگین سرانه ورزشی در استان پایین است.

موفقیت کشور در گرو تقویت مراکز علمی است
امام جمعه سنندج نیز در این نشست موفقیت هر کشوری را در گرو تقویت مراکز علمی دانست و اضافه کرد: تقویت این مراکز به توسعه بخش‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و تولیدی منجر خواهد شد
ماموستا فایق رستمی بر لزوم توجه به مراکز آموزشی و ارتقایسطح علمی دانش‌آموزان تاکید کرد و یادآور شد: آموزش و پرورش نهادی مقدس است و باید بودجه‌ای ویژه به آن اختصاص داده شود.
وی با بیان اینکه نباید تنها به بخشی از مراکز علمی توجه شود، اظهار داشت: توجه به دانشکاه مذاهب اسلامی و مدارس علوم دینی ضروری است اما از لحاظ بودجه اهمیت لازم به آن داده نمی‌شود.
مدیر آموزش و مرورش ناحیه یک سنندج نیز به نبود فضای آموزشی در دگایران سنندج و وجود تنها ۲ ساختمان آموزشی در شهرک پردیس این شهر اشاره کرد و گفت: پروژه ۱۱ هزار مترمربعی سپاه که ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد در صورت واگذاری به آموزش و پرورش مشکل شهرک پردیس و محلات اطراف را از لحاظ فضای آموزشی تا حدودی رفع می‌کند.
معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کردستان هم با بیان اینکه ورزش در واحدهای درسی با اهداف تخصصی دنبال می‌شود، افزود: تلاش کردیم نگاه سنتی به ورزش را در مدارس بزدایم و دیدگاه علمی و کاربردی را جایگزین آن کنیم.
افشین خوشگوار به فعالیت ۲۵ دکترای تربیت بدنی در آموزش و پرورش استان اشاره کرد و یادآور شد: نهادینه کردن ورزش و ارتقای سطح آمادگی جسمانی،  روحی و روانی دانش آموزان، استعدادیابی و نخبه‌پروری از جمله اهداف آموزش و پرورش در مدارس است.
وی اضافه کرد: برای اتمام پروژه‌های ورزشی که اغلب استخر هستند از سال ۹۱ تاکنون اعتباری تخصیص داده نشده که رفع این مشکل نیازمند توجه است، ضمن اینکه از ادارات اطراف مدارس نیز انتظار داریم فصاهای ورزشی خود را در فصل سرما در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha