۸ بهمن ۱۳۹۸، ۸:۲۶
کد خبرنگار: 2161
کد خبر: 83650972
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ممنوعیت شکار پرندگان در گلستان و چند خبر کوتاه دیگر

گرگان - ایرنا - ممنوعیت شکار پرندگان مهاجر در گلستان به دلیل تلفات در میانکاله، آغاز واکسیناسیون، بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی کلاله و مراوه‌تپه و بهره‌برداری از ۹۰ واحد دامداری روستایی در مناطق سیل‌زده از جمله خبرهای کوتاه روز سه‌شنبه گلستان است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست گلستان گفت: به دلیل تلفات پرندگان مهاجر در پناهگاه حیات وحش میانکاله، شکار پرندگان تا اطلاع ثانوی در گلستان ممنوع شد.

محمدرضا کنعانی افزود: بر اساس پایش‌های انجام شده خوشبختانه تلفاتی در بندرگز و بندرترکمن مشاهده نشده است.

**

دبیر کارگروه همیاری و خدمات‌رسانی ستاد دهه فجر گلستان گفت: ۹۰۰ دامداری کوچک همزمان با دهه فجر با اعتبار بیش از ۷۰۰ میلیارد ریالی آستان قدس رضوی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و گروه‌های جهادی در مناطق سیل زده این استان به بهره برداری می‌رسد.

**

دبیر هیات بازرسی ستاد انتخابات بندرگز گفت: هیات بازرسی انتخابات مسوول نظارت بر حسن اجرای قانون انتخابات در تمام مراحل انتخابات است و فعالیت خود را در این شهرستان نیز از ماه‌های قبل آغاز کرده است.

**

مدیرکل گمرکات گلستان گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۲۹۶ میلیون و ۴۳۹ هزار کیلوگرم کالا به ارزش ۱۱۴ میلیون و ۶۶ هزار دلار از گمرکات گلستان صادر شد.

سیدابراهیم حسینی افزود: درآمد وصولی گمرکات گلستان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۸۷ درصد بیشتر شد.

**

مشکلات مالی و موانع تولید واحدهای صنعتی و تولیدی شهرستان‌های کلاله و مراوه تپه مورد بررسی قرار گرفت که بر اساس مصوبات این نشست بخش عمده‌ای از مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی در ارتباط با استمهال معوقات بانکی و تسهیلات جدید بزودی برطرف خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha