عزتاله عبدخانی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: طی روزهای اخیر قیمت گوشت قرمز و مرغ در سطح بازار ایلام با کاهش ۲۰ درصدی همراه بوده لذا واحدهای صنفی که از این اقلام استفاده میکنند همچون رستوران داران، کبایی و گصیها، مرغ سوخاری فروشی ها بایستی نسبت به کاهش قیمت خدمات مرتبط به نسبت قیمت گوشت مصرفی اقدام کنند.
وی اضافه کرد: بازرسان سازمان صمت طی روزهای اخیر بصورت ارشادی این موضوع را پیگیری ولی در روزهای آتی با هدف حمایت از حقوق مصرف کنندگان با متخلفان برخورد قانونی می شود.
معاون سازمان صمت ایلام از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طریق سامانه تلفنی یا تارنمای ۱۲۴ اطلاع رسانی کنند.
عبدخانی یادآور شد: دلالان و واسطه ها از جمله عوامل افزایش قیمت گوشت قرمز در بازار هستند و ضرورت دارد با همکاری همه عوامل دست اندرکار دست آنان از این بازار کوتاه شود.
وی تاکید کرد: در شرایط کنونی از نظر تولید گوشت قرمز مشکلی در استان ایلام وجود ندارد و ارائه گوشت قرمز گرم و دام زنده به راحتی امکان پذیر است و از اینرو باید مردم کاهش قیمت را در واحدهای عرضه کننده غذای گوشتی احساس کنند.
نظر شما