به گزارش پایگاه اینترنتی انگجت، مسؤولان صحت سنجی فیسبوک از این پس تمام پستهایی که در مورد ویروس کرونا در این پلتفرم منتشر میشود را بازبینی میکنند. اگر مشخص شود که پستی حاوی اطلاعات نادرست درباره این ویروس و درمانهای من درآوردی برای آن است، فیسبوک انتشار آن را محدود کرده و به کاربرانی که پست مربوطه را بازنشر کرده یا قصد چنین کاری را دارند، نوتیفیکیشن میفرستد.
فیسبوک همچنین فرآیند حذف پستهایی که به سبب اشاعه اطلاعات و نظریههای نادرست از طرف سازمانهای جهانی بهداشت پرچمگذاری شدهاند را نیز آغاز کرده است.
در همین راستا، هشتگهایی که برای پخش و انتشار اطلاعات غلط در مورد این ویروس مرگبار مورداستفاده قرار میگیرند نیز بر روی این پلتفرم محدود یا بلاک میشوند.
فیسبوک در ادامه تلاشهای خود برای کمک به رفع بحران جهانی شیوع کرونا، همچنین نقشههای تراکم جمعیت و دادههای مربوط به جابجایی را در اختیار محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد و دانشگاه ملی تسینگ هوای تایوان قرار داده است تا بتوانند انتشار و شیوع این ویروس را بهتر پیشبینی کنند.
براساس آمار جدید وزارت بهداشت چین، تاکنون ۱۴ هزار و ۳۸۰ نفر در این کشور به این ویروس جدید مبتلا شده و در مجموع ۳۰۴ نفر جان باختهاند.
ویروس کرونا که شیوع آن از اواخر دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در چین شروع شد، علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین، به شماری دیگر از کشورها از جمله آمریکا، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا، فرانسه و امارات متحده عربی نیز سرایت کرده است.
دوره کمون یا نهفتگی نسبتا طولانی این بیماری تنفسی مرگبار بین چند روز تا دو هفته متغیر است و همین امر موجب میشود مبتلایان تا پیش از بروز علائمی چون تب و تنگی نفس به مراکز درمانی مراجعه نکنند.
این ویروس برخلاف ویروس سارس که در سال ۲۰۰۳ در چین شیوع پیدا کرد و پس از سرایت به ۲۶ کشور جهان ۸ هزار و ۱۰۰ نفر را مبتلا کرد، در دوره نهفتگی نیز از فرد به فرد قابل انتقال است. کارشناسان تهدید واقعی کرونا را در همین قابلیت شیوع و انتشار گسترده آن میبینند.
نظر شما