۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۸
کد خبرنگار: 2330
کد خبر: 83661968
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آمریکا و ناتو رزمایش بزرگ برگزار می‌کنند

۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۳:۰۸
کد خبر: 83661968
آمریکا و ناتو رزمایش بزرگ برگزار می‌کنند

تهران-ایرنا- روزنامه آمریکایی واشنگتن تایمز گزارش داد حدود ۲۰ هزار سرباز آمریکایی به زودی به عنوان بخشی از یک رزمایش نظامی گسترده و چندماهه به اروپا اعزام می‌شوند.

این رسانه آمریکایی افزود: این رزمایش قابل مقایسه با رزمایش های بزرگ دوران جنگ سرد خواهد بود؛ رزمایش هایی که به معنای کمک به نیروهای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی(ناتو) برای شکست دادن تهاجم فرضی اتحاد جماهیر شوروی بودند.

به گفته مقام های نظامی، رزمایش دیفندر- یوروپ ۲۰ (Defender-Europe ۲۰) بزرگترین اعزام نیروی نظامی آمریکا به اروپا در ۲۵ سال گذشته است. این مانور قرار است در بازه زمانی فروردین تا تیر (آوریل تا ژوئیه) و در بخش های از آلمان، به همراه کشورهایی همچون لهستان، حوزه بالتیک برگزار شود که پیش از این بخشی از پیمان ورشو بودند.

حدود ۱۷ هزار سرباز از ۱۸ کشور دیگر عضو ناتو در این رزمایش به سرکردگی آمریکا شرکت می کنند.

مقام های ناتو تاکید دارند که هیچ کشوری هدف این مانور نیست اما تحلیلگران براین باورند کرملین نظاره گر اعزام این نیروها هست.

این گزارش افزود: با توجه به موقعیت جغرافیایی لهستان و نزدیکی آن با روسیه و حمایت قوی این کشور از عملیات نظامی آمریکا در  منطقه از زمان عضویت در ناتو، انتظار می رود لهستان نقش بسیار مهمی در این رزمایش ایفا کند.

«جورجت موسباچر»  (Georgette Mosbacher) سفیر آمریکا در لهستان گفت: این رزمایش نمادین نیست و اساس آنچه را که درباره امنیت جمعی اروپا بیان می کنیم، تشکیل می دهد. در وضعیت بحران، ناتو باید بتواند توانایی پاسخگویی هر چه سریع تر را داشته باشد.

آمریکا از زمان الحاق شبه جزیره کریمه اوکراین به روسیه در سال ۲۰۱۴ میلادی، نیروهایش را به طور چرخشی در اروپا مستقر کرده است و رزمایش های کوتاهمدت را در کشورهایی همچون بلغارستان، مجارستان و رومانی برگزار کرده است.

ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو ماه گذشته به اعضای پارلمان اروپا تاکید کرد که رزمایش دفاعی اخیر علیه کشوری خاص نیست و توانایی ما را برای انتقال سریع نیروهایی گسترده از ایالات متحده به اروپا نشان می دهد که حفاظت از متحدان ناتو را در صورت نیاز هدف قرار می دهد.  

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در کارزارهای انتخاباتی خود به وضوح تمایل چندانی به ناتو نشان نداده اما سیاست هایی را برای افزایش بودجه نظامی و کمک به تقویت نظامی ناتو اعمال کرده که تغییر عمده در سیاست آمریکا در مقایسه با رئیسان جمهوری سلفش محسوب می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha