سید مسعود سیادتی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به اینکه شهرهای مختلف از جمله سمنان نامزد دریافت عنوان شهر دوستدار کودک هستند، محقق شدن دریافت این عنوان می تواند جایگاه ویژه ای برای شهر به ارمغان آورد که برای دریافت آن تمامی دستگاه های دولتی باید با شهرداری سمنان همکاری داشته باشند.
وی افزود: برای رسیدن به این نشان، کمیسیون فرهنگی شورای شهر، معاونت های شهرداری و به ویژه سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری سمنان موثر هستند و بر اساس گستردگی این طرح مقدمات اجرایی شدن آن نیاز به سند راهبردی خواهد داشت.
وی تاکید کرد: شهرداری سمنان برنامه ریزی و طراحی مناسبی در این راستا داشته است اما اجرایی شدن طرح ها نیازمند انسجام و همکاری دستگاه ها، نهادها و سازمان های مردم نهاد است.
رییس شورای شهر سمنان اضافه کرد: کتابخانههای تخصصی کودک، سالن نمایش و اجرای تئاتر کودک، ایجاد سینمای کودک، تولید آثار ادبی و داستانی با همکاری نویسندگان تخصصی و بومی، ایجاد باغ کودک و تاسیس مهدکودک های ممتاز از جمله مواردی است که زمینه دریافت این نشان را با خود به همراه دارد.
وی اظهار داشت: شهر سمنان از جمله نامزدهای دریافت عنوان شهر دوستدار کودک است که در مراحل مختلف پنجگانه دریافت آن محقق خواهد شود و در حال حاضر در گام اول نوید اینکه در مجموع شهرهای دوستدار کودک قرار بگیرد وجود دارد.
وی خواستار همکاری دستگاهها و نهادهای مختلف در این طرح شد و گفت: سازمان بهزیستی، سازمان هلال احمر، آموزش و پرورش، دانشگاه ها، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، رسانه ها و دیگر دستگاه های دولتی و غیر دولتی که در زمینه های پژوهشی کودک فعال هستند می توانند در به نتیجه رسیدن این طرح موثر واقع شوند.
سیادتی بیان داشت: در همین راستا پارک هوشمند کودک سمنان آماده بهرهبرداری است و دستیابی به استانداردهای شهر دوستدار کودک و افزایش مشارکت پذیری کودکان از جمله اهداف راهاندازی این پارک است.