آیتالله سید محمد حسینی شاهرودی روز چهارشنبه در مراسم افتتاح ۱۰۷ ایستگاه دیجیتال تلوزیونی صداوسیمای مرکز کردستان اظهار داشت: پوشش دیجیتالی مناسب صداوسیما در استان در حالی انجام شده که کردستان از استانهای سختگذر و کوهستانی است.
وی با بیان اینکه شبکه کردستان با اقبال بینندگانی از سراسر کشور و خارج از کشور روبرو است، افزود: این شبکه مورد توجه بینندگان بسیاری است.
نماینده ولی فقیه در استان یکی از مزیتهای شبکه کردستان استفاده از زبان محلی بوده که این مساله به افزایش مخاطبان آن کمک شایانی کرده است.
آیت الله حسینی شاهرودی پوشش دیجیتال تلوزیونی در استان به رغم تمامی تحریمهای ظالمانه را افتخاری بزرگ دانست و افزود: در گام اول انقلاب پیشرفتهای سازندهای را شاهد بودیم که باید شاکر نعمت الهی انقلاب، رهبری ارزشمند و مردم خوب کشورمان باشیم.
وی از حمایتهای سازمان صداوسیما از شبکه کردستان تقدیر و خواستار تداوم آن شد.
پوشش دیجیتال تلوزیونی با تجهیزات بومی صداوسیما افزایش یافته است
معاون فنی توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما نیز گفت: با دستیابی به دانش تجهیزات فرستنده ای دیجیتال، در شرایط تحریم، پوشش دیجیتال تلویزیونی در کشور افزایش قابل ملاحظهای داشته است.
علیرضا شریفی اظهار داشت: از سال ۸۸ طرح دیجیتالی کردن ایستگاههای تلویزیونی در کشور آغاز شد، که در مدت زمان ۱۰ ساله در کل کشور پوشش عظیمی از دیجیتال ایجاد شد.
وی افزود: با همت جوانان و شرکتهای دانش بنیان و پویایی صنعت رسانه در کشور موفق شدیم عمده نیاز های خود را در داخل تامین کنیم.
وی با اشاره به موفقیتهای کشورمان در صنایع و علوم مختلف یادآور شد: صداوسیما هم در این تلاش همگانی در رقابتی تنگاتنگ بوده و از موفقیت بی نصیب نبوده است.
شریفی بهرهبرداری از ایستگاههای دیجیتال کردستان را نمونهای از صدها طرح در کشور برشمرد و افزود: برای تغییر نحوه پخش نیازمند تغییرات در حلقه تولید، انتقال و انتشار هستیم و دیجیتال کردن ایستگاه های تلویزیونی کار آسانی نیست.
وی با بیان اینکه در ابتدای طرح دیجیتالی کردن پوشش تلویزیونی، تجهیزات به کار رفته وارداتی بود، اضافه کرد: صدا و سیما به تنهایی عهده دار مقابله با تهاجم فرهنگی در مقابله با ۸۰ شبکه خارجی است و در کنار توسعه زیرساختها به رسالت سنگین خود در زمینه بحث های اجتماعی و روشنگری هم عمل کرده است.
وی تاکید کرد: اطلاع رسانی عمومی و روشنگری در صدا و سیما نیازمند تقویت زیرساخت های این دانشگاه عمومی است.
شریفی افزود: بالغ بر ۷۰ درصد نیازهای فنی سازمان در داخل کشور تامین میشود و معاونت فنی صداوسیما توان صادرات جهانی را دارد و اگر بغض دشمنان نبود تاکنون این مهم محقق شده بود.
وی گفت: در بسیاری از زمینههای فنی به خودکفایی ۱۰۰ درصدی از جمله در فرستنده های رادیویی و تلویزیونی دست یافتهایم.
نظر شما