امضای تفاهمنامه سه جانبه جامع گردشگری یزد، شیراز و اصفهان

یزد - ایرنا- تفاهمنامه سه جانبه جامع گردشگری میان یزد، شیراز و اصفهان روز شنبه با حضور روسای سازمان های فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری‌های این سه شهر در یزد امضا و مبادله شد.

این تفاهمنامه هشت ماده و ۲ تبصره دارد که هدف از این اقدام ،تقویت وحدت و هویت ملی ، ارائه دستاوردهای نو در حوزه گردشگری، تاریخ، فرهنگ ، تمدن و هنر ایران اسلامی، کمک به رشد و ارتقای این صنعت و ایجاد پل گردشگری و علمی میان این سه شهر به عنوان مثلت گردشگری اعلام شد.

برگزاری گردهمایی و نیز هفته‌های گردشگری، تبادل تبلیغات شهری به منظور معرفی ظرفیت‌های این صنعت در سه شهر، برگزاری جشنواره تولیدات رسانه‌ای و حضور مشترک در نمایشگاه‌های بین‌المللی از جمله مفاد تفاهمنامه است.

رییس شورای شهر یزد در مراسم امضا و مبادله این تفاهمنامه با تبریک دهه فجر، این اقدام را حرکتی بسیار ارزشمند فرهنگی ، فکری ، اجتماعی و اقتصادی ذکر کرد.

غلامعلی سفید افزود: اگر می خواهیم حرکتی ماندگار ، پویا و پرشتاب این مسیر را ادامه دهیم، باید از ظرفیت های بخش خصوصی استفاده کنیم و دولتمردان هم زمینه حضور بیشتر این بخش را  فراهم کند.

وی خاطرنشان کرد: تفاهمنامه یادشده به رونق و توسعه صنعت گردشگری نه تنها در این سه شهر بلکه در کشور کمک خواهد کرد.

استاندار سابق یزد اظهار امیدواری کرد که با امضای تفاهمنامه سه جانبه یادشده ، شرایط بهتر و مطلوب‌تری برای گردشگران در این سه پایتخت فرهنگ و تمدن ایران اسلامی ایجاد شود.

همچنین جمال الدین عزیزی بُندرآبادی شهردار یزد گفت: امروز خواسته شهروندان دیگر توجه به کالبد شهرها نیست بلکه حرکت های مختلف فرهنگی و اجتماعی از دیگر خواسته های آنهاست.

وی افزود: هم اکنون بسیاری از شهرهای کشور میزبان گردشگران داخلی و خارجی است که امضای تفاهمنامه یادشده نقش بسزایی در رونق گردشگری خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد:تشکیل مثلث گردشگری یزد، اصفهان و شیراز به منظور انحصار طلبی در توسعه گردشگری نیست بلکه ارجاع گردشگران به شهرهای دیگر کشور هم است.

همچنین مرتضی جعفری رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری  شیراز از صنعت گردشگری به عنوان یکی از ابزارهای نوین در حوزه تعامل فرهنگی یاد کرد و گفت: بشر در طول قرن‌های متمادی همواره به دنبال راهکارهای برقراری تعامل بود و در عصر امروز، گردشگری از مهمترین ابزارهای تعامل فرهنگی محسوب می شود.

وی  تصریح کرد: ایران اسلامی مملو از جاذبه‌های تاریخی و طبیعی است و شیراز، یزد و اصفهان نیز از این امر مستثنی نیستند و همواره با بهره مندی از این جاذبه‌ها پذیرای گردشگرانی از سراسر کشور و جهان هستند.

همچنین به گفته محمد عیدی رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری  اصفهان این تفاهمنامه بتواند زمینه توسعه هرچه بیشتر صنعت گردشگری در این سه شهر و دیگر نقاط کشور را فراهم کند .

وی از شهر به عنوان موجودی زنده یاد کرد و گفت: این امر در فرآیند رشد مدنی تحقق پیدا می‌کند و اگر باور داشته باشیم که شهر موجودی زنده است باید به سان یک موجود  با آن رفتار کنیم؛ رفتارهای دوگانه شهر را از انسان می‌آزارد و تبعات آن آسیب هایی را به شهروندان وارد می‌ کند.

همچنین عباس ملازینلی رییس سازمان فرهنگی ، ورزشی و اجتماعی شهرداری یزد گفت: هدف از تشکیل مثلث طلایی گردشگری در این بخش از ایران اسلامی معرفی ظرفیت‌ شهرهای یادشده در حوزه‌ سرمایه گذاری و تقویت مبادله  بین شهری در این مورد است.

ویافزود: هم افزایی میان این سه شهر به رونق و توسعه صنعت پاک گردشگری کمک می کند و نگاه به این صنعت فقط درآمدزایی نیست بلکه تاثیرگذاری فرهنگی را هم به دنبال دارد و موجب مبادلات فرهنگی می‌شود.

یزد یکی از قطب های صنعت گردشگری ایران است که تاکنون پنج اثر آن در فهرست سازمان آموزشی ، علمی و فرهنگی ملل متحد ( یونسکو) ثبب شد و از حدود ۶ هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی و فرهنگی آن حدود هزار و ۸۰۰ اثر تاکنون در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسید 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha