مدیر جهاد کشاورزی شادگان روز شنبه در آیین بهرهبرداری از این طرحهای آبیاری گفت: طرح آبیاری تحت فشار دهستان حسینی شادگان در سطح ۱۲۰ هکتار با اعتبار هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اجرا شده است.
خلیل منیعات افزود:برای اجرای طرح آبیاری تحت فشار دهستان بوزی در سطح ۶۰ هکتار رقمی معادل ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال هزینه شده است.
وی اظهار داشت: در راستای افزایش راندمان آبیاری و افزایش تولید محصولات استراتژیک همچنین تقویت بنیه مالی کشاورزان و کاهش هزینههای کشاورزی۷۰ میلیارد ریال اعتبار تصویب شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: بهینهسازی مصرف و افزایش راندمان آبیاری در گرو استفاده از سیستمهای نوین آبیاری است که در این زمینه اجرای سیستمهای آبیاری تحتفشار به سرعت درحال گسترش است که مورد توجه کشاورزان منطقه نیز قرار گرفته است.
منیعات هدف از اجرای این طرح را افزایش راندمان آبیاری و کاهش مصرف بذر، کود ، سموم و نیز بهبود عملکرد محصولات کشاورزی اعلام کرد.
شهرستان شادگان در جنوب خوزستان در انتهای حوضه رودخانه مارون و جراحی قرار دارد.
این شهرستان یکی از مراکز کشاورزی قدیم و از تولیدکنندگان عمده محصولات در خوزستان است که در سال های گذشته با تنش آبی روبه رو بوده است.
شادگان با ۵۷ هزار هکتار اراضی قابل کشت با آب و هوای گرم و مرطوب یکی از مراکز تامین محصولات گرمسیری در استان خوزستان است.
گندم، سبزی ، بامیه و خرما از عمده ترین محصولات کشاورزی شادگان به شمار میروند.
استعمران، گنطار، بریم، برحی، اشگر از معروفترین ارقام خرمای شادگان می باشند.
شادگان دارای ۱۳ هزار و ۶۰۰ هکتار نخلستان با ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار اصـــله نخل می باشد که از این سطح ۱۰ هزار هکتار آن بارور و سه هزار و ۶۰۰ هکتار آن غیر بارور می باشند.
محصول خرمای شادگان به دلیل کیفیت بالا به خارج از کشور نیز صادر می شود.
نظر شما