۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷
کد خبرنگار: 1488
کد خبر: 83666210
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

جشنواره خوراکهای بومی محلی در لاهیجان

۱۹ بهمن ۱۳۹۸، ۱۸:۰۷
کد خبر: 83666210
 جشنواره خوراکهای بومی محلی در لاهیجان

لاهیجان-ایرنا-جشنواره غذای بومی و محلی شهرستان لاهیجان ویژه هنرمندان آشپزی ، کارمندان و کارکنان دستگاه های اجرایی روز شنبه در هتل جهانگردی این شهر برگزار شد.

مشاورامور بانوان فرمانداری لاهیجان در باره این جشنواره گفت: در این جشنواره انواع غذاهای محلی ، کیک ، دسر و شیرینی در معرض دید علاقه مندان قرار گرفت که هدف از آن آشنایی با انواع غذاهای محلی است که در این جشنواره  ۴۰نوع دسر، ۳۰نوع غذای محلی و بیش از ۴۰نوع شیرینی طبخ و به نمایش گذاشته شد.

سمیه ابوالحسن پور افزود: این جشنواره به مدت دو سال است که به مناسبت های مختلف در شهرستان  لاهیجان برگزار می شود و در آن مردم با انواع غذاها محلی و طعم آنها  آشنا می شوند.

وی هدف این جشنواره را معرفی فرهنگ غذایی،آداب پذیرایی و جذب گردشگر با تاکید بر تنوع غذایی استان به عنوان یکی از شیوه‌های کارآمد جذب و ماندگاری گردشگران  بر شمرد.

وی یادآورشد: این جشنواره به مناسبت های مختلف در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

بخاطر تنوع غذایی در گیلان شهر رشت در سال ۹۴ از سوی سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد( یونسکو) به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی انتخاب و در فهرست شبکه شهرهای خلاق یونسکو ثبت شد.

علت معرفی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی، وجود ۲۲۰ خوراکی محلی، تنوع خوراک و فرآورده‌های غذایی محلی، فرآیند سلامت محور تولید غذای محلی از مزرعه تا سفره در گیلان  است که  برخی از غذاهای محلی معروف و خوشمزه گیلان شامل میرزاقاسمی ، فسنجان ، باقلاقاتق ، خورش آلو مسمای گیلانی، سیرقلیه و اناربیج هستند که در همه مناطق گیلان بصورت متنوع یافت می شوند و یکی از جاذبه های گردشگری گیلان محسوب می شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha