مقصد «دشمنان» گیشه نیست

تهران _ ایرنا _ کارگردان فیلم «دشمنان» با اشاره به روند ساخت این فیلم سینمایی، گفت: هرگز فیلمی برای گیشه نساخته و قصدم با ساخت این فیلم مطرح کردن موضوعاتی مانند اعتیاد و افسردگی و نَه گیشه بود.

علی درخشنده یکشنبه شب در نشست خبری فیلم «دشمنان» در پاسخ به پرسشی مبنی بر نسخه فیلم دشمنان از فیلم پرویز است، گفت:  بطور قطع از این فیلم نیز تاثیر گرفتم. 

وی در ادامه درباره انتخاب شهرک اکباتان برای مکان فیلمبرداری، اظهار داشت: شهرک اکباتان به دلیل سابقه طولانی ساخت، محل زندگی طبقات مختلف اجتماعی بوده از این رو این منطقه و محل برای فیلمبرداری انتخاب شد.

فیلم دشمنان سوددهی ندارد

درخشنده همچنین در پاسخ به پرسشی مبنی بر این که آیا فیلم نگاه جدیدی وارد سینما کرده است؟، گفت: نَه نگاه جدیدی نبوده است، می خواستم موضوعات مانند اعتیاد و افسردگی را مطرح  کنم.

تهیه کننده فیلم دشمنان هم در ادامه این نشست خبری در پاسخ به پرسشی مبنی عدم بازگشت سرمایه، گفت: فیلم بودجه محدودی داشت اما الگویی پیش بینی کردیم که سرمایه اولیه بازگردد. اما سود دهی ندارد.

مجید برزگر، گفت: تصمیم داشتیم تهیه کنندگی فیلم باشم تا علی درخشنده کارگردانی اولش را انجام دهد.

خبرنگاران به دنبال ۹۰ فیلم بدون سود بروند

وی افزود: سالانه ۱۰۰ فیلم  ساخته می شود، که شاید کمتر از ۱۰ فیلم آن سود دهی دارند ولی شما خبرنگاران دنبال آن ۹۰ فیلم نمی روید که مورد پرسش قرار دهید که چرا این اتفاق روی داده و فیلم ها سود نکرده است.

او همچنین با اشاره به مفهوم فیلم مستقل هم اظهار داشت: این فیلم به معنای واقعی مستقل است و از هیچ جای بودجه نگرفته است.

تهیه کننده فیلم دشمنان در خاتمه  با اشاره به این که فیلم تجربه پرویز ۱۰ برابر هزینه تولید فروش کرد، گفت: در فیلم دشمنان تلاش کردم تا شرایط را برای کارگردان مهیا کنم.

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در یک نگاه

سی وهشتمین جشنواره فیلم فجر ۱۲ تا ۲۲ بهمن سال همزمان با گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده در حال برگزاری است. 

در این دوره جشنواره، ۱۱۵ فیلم سینمایی به همراه ۳۶ فیلم مستند فرم ثبت‌نام جشنواره را تکمیل کرده‌اند که در میان فیلم‌های سینمایی، ۳۷ اثر به فیلمسازان اول اختصاص دارد.  این جشنواره شامل بخش های مختلف؛ از جمله مسابقه سینمای ایران یا سودای سیمرغ (فیلم های سینمایی داستانی/ پویانمایی فیلم‌های بلند داستانی که دارای پروانه ساخت یا نمایش از سازمان سینمایی باشند و تا قبل از بهمن ۱۳۹۸ اکران عمومی نشده و در هیچیک از رویدادها و جشنواره‌های سینمایی داخلی و خارجی به نمایش در نیامده باشند)،  نگاه نو (فیلم اول کارگردان: داستانی/ پویانمایی فیلمساز یا کارگردان اول، به هنرمندی اطلاق می‌شود که برای ساخت یا نمایش فیلم سینمایی خود برای نخستین بار، مجوزهای لازم و قانونی را از سازمان سینمایی کسب کرده باشد و پیش از این اثری از وی به عنوان فیلم سینمایی اکران یا در رویدادهای داخلی یا خارجی معرفی نشده باشد)،  مستند بلند، کوتاه داستانی (با زمان نمایش حداقل ۳ و حداکثر ۱۵ دقیقه)، مسابقه تبلیغات سینمای ایران و مسابقه تجلی اراده ملی است.

محمد احسانی، محمود اربابی، همایون اسعدیان، یلدا جبلی، رضا درستکار، سیدمحمود رضوی و حسین کرمی در این دوره از جشنواره اعضای هیات انتخاب فیلم‌های بخش سودای سیمرغ (مسابقه سینمای ایران) و نگاه نو (ویژه فیلم اول کارگردانان) هستند.

غیر از پردیس ملت به عنوان کاخ اصلی جشنواره که محل نمایش فیلم ها برای اصحاب رسانه است،  پردیس سینمایی آزادی، سینما استقلال، پردیس سینمایی ایران‌مال، پردیس سینمایی باغ کتاب، پردیس سینمایی تماشا، سینما جوان، پردیس سینمایی راگا، پردیس سینمایی زندگی، پردیس سینمایی فرهنگ، سینما فجر اسلامشهر (سالن اصلی)، پردیس سینمایی کوروش، پردیس سینمایی کیان، سینما ماندانا، پردیس سینمایی مگامال و موزه سینما در مناطق مختلف شهر تهران، سینماهای مردمی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha