جشنواره موسیقی فجر فرصتی بین‌المللی برای رسیدن به یک زبان مشترک است

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر موسیقی در پیامی به سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر نوشت: جشنواره موسیقی فجر به عنوان بزرگترین رخداد موسیقایی کشور، فرصت مغتنمی است برای بیان احساسات و عواطف لطیف انسانی، فرصتی برای بیان اوج‌ها و فرودهایی که مردمان ایران زمین در کنار هم تجربه می‌کنند و فرصتی برای دعوت از سایر ملل تا با ابزار هنر و موسیقی به زبان مشترک با یکدیگر برسند. 

محمد اله یاری، مدیرکل دفتر موسیقی و رئیس سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر در پیامی به این جشنواره نوشت: اکنون که صفحات کتاب سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر را ورق می زنید، بخشی از تلاش های هنرمندان موسیقی کشور و دست اندکاران جشنواره را به نظاره می نشینید. جشنواره موسیقی فجر به عنوان بزرگترین رخداد موسیقایی کشور، فرصت مغتنمی است برای بیان احساسات و عواطف لطیف انسانی، فرصتی برای بیان اوج ها و فرودهایی که مردمان ایران زمین در کنار هم تجربه می کنند. و فرصتی است برای دعوت از سایر ملل تا با ابزار هنر و موسیقی به زبان مشترک با یکدیگر برسند. 
در بخش دیگر این پیام آمده است: این جشنواره با هدف به عرصه آوردن هنر هنرمندان موسیقی در برابر نگاه هوشمندانه مردم و فراهم کردن زمینه ارتقا موسیقی کشور برگزار می شود. جشنواره ای که با دعوت از هنرمندان داخلی و خارجی به دنبال پیوند فرهنگی و گسترش ارتباطات بین المللی است تا بتواند بیش از گذشته در معرفی موسیقی ایرانی و موسیقی دانان ارزشمند کشور گام بردارد. 

جشنواره سی و پنجم در حالی برگزار می شود که شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی و سانحه هوایی جانگداز جان باختن هموطنان عزیزمان، داغ عمیقی بر دل تمام ایرانیان وارد کرد. هنرمندان و تمام دست اندکاران اجرای این رویداد نیز با قلبی پر درد، اما گام هایی مصمم تر از گذشته و با تلاشی بی دریغ در برپایی جشنواره قدم برداشتند تا بتوانند از طریق صدای هنر و موسیقی، پیام صلح و آزادیخواهی جامعه ایرانی را به گوش سایر ملل برسانند و مردم را به احساس زندگی عادی برگردانند. 

سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر به ریاست محمد الهیاری مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیری شاهین فرهت از چهارشنبه ۲۳ بهمن تا روز چهارشنبه ۳۰ بهمن در تالار وحدت، تالار رودکی، بنیاد آفرینش‌های هنری هنری نیاوران، تالار سوره حوزه هنری، مجموعه فرهنگی هنری برج آزادی و سالن میلاد نمایشگاه بین المللی میزبان مخاطبان خواهد بود و ۸۲ گروه موسیقی در بخش‌های موسیقی دستگاهی، نواحی، کلاسیک، بین‌الملل، پاپ، ارکسترال، تلفیقی، بانوان، کودک و نوجوان با ۹۰ اجرا در ۸۰ نوبت به اجرای برنامه می‌پردازند.

جشنواره های استانی موسیقی فجر با حمایت ویژه سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر و در راستای همراهی با مردم سیل زده از استان سیستان و بلوچستان آغاز می شود. گروه‌های بومی استان سیستان و بلوچستان در این دوره جشنواره از ۲۰ تا ۲۵ بهمن در شهرهای زاهدان، چابهار، نیک شهر و قصرقند اجرا می کنند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha