احمد فعلهگری روز دوشنبه در مراسم بهره برداری از ۱۴ طرح صنعتی و روستایی شهرستان قروه اظهار داشت: با گازرسانی به روستاهای استان ضمن تامین انرژی برای ساکنان و کمک به صنایع در مهار آلاینده های زیست محیطی شاهد کاهش مهاجرت و حاشیه نشینی در شهرها نیز هستیم.
وی افزود: با ورود گاز به مناطق روستایی آرامش خاطر و رضایتمندی برای ساکنان فراهم شده ضمن اینکه به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی نیز کمک شایانی است و از سویی رونق تولید محصولات کشاورزی و دامی را در پی داشته است.
مدیرعامل شرکت گاز کردستان در مورد طرح گازرسانی به هفت روستا و ۶ واحد تولیدی در قروه اضافه کرد: برای گازرسانی به این پروژه ها بیش از ۶۰ کیلومتر لوله گذاری پلی اتلین انجام و تعداد ۲۳۴ انشعاب برای نصب پیش بینی شده که ۲۵۲ خانوار از مزایای آن بهره مند شده اند.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح در بخش اجرا و تامین کالا و تحصیل اراضی ۴۰ میلیارد ریال هزینه در بر داشته است، یادآور شد: روستاهای داشبلاغ، احمد آباد باش، فیروزآباد، شوراب هزاره، چراغ آباد، شکرآباد، نیازبلاغ و گزل قایه امروز از نعمت گاز بهرهمند شدند.
مدیر عامل شرکت گاز کردستان تاکید کرد: با گازرسانی به روستای داشبلاغ که در شرقیترین نقطه استان قرار دارد، گازرسانی روستایی شهرستان قروه به خط پایان و ایستگاه آخر رسید و این شهرستان به عنوان اولین شهرستان سبز استان کردستان معرفی شد.
تامین انرژی پایدار برای همه مناطق استان
معاون امور عمرانی استاندار کردستان هم در این مراسم به دشواری های گازرسانی به مناطق صعب العبور کردستان اشاره کرد و اظهار داشت: اجرای طرحهای گازرسانی در نقاط هموار کشور، بسیار سادهتر از استانی مثل کردستان است که دارای کوه های سر به فلک کشیده مسیر ناهموار و سنگی، دره ها و رودخانه های خروشان است و این موانع طبیعی باعث می شود اجرای پروژه های گازرسانی که استانداردهای خاصی می طلبد، زمان بر و هزینه بردار باشد.
شهرام ملکی اضافه کرد: با ورود گاز طبیعی به تمام روستاهای قروه که در نتیجه تلاش مدیرعامل و کارکنان تلاشگر شرکت گاز استان است، نقطه عطفی در تاریخ این منطقه از دولت تدبیر و امید به یادگار می ماند و جا دارد از زحمات مجموعه مدیریت، کارکنان و عوامل اجرایی شرکت گاز استان تقدیر شود.
وی انرژی گاز را یکی از بسترهای توسعه در منطقه برشمرد و یادآور شد: امید است مردم به عنوان حافظان ثروت ملی زمینه جهش مطلوبی در رشد و توسعه استان فراهم کنند و مسوولین نیز به تمام نیازهای مردم پاسخ دهند.
در حال حاضر ۱۲۰ روستای شهرستان قروه از گاز طبیعی برخوردار بوده و تعداد مشترکین شهری و روستایی ۵۰ هزار مورد و ضریب نفوذ گاز در جمعیت شهری ۱۰۰ درصد و در بخش خانوارهای روستایی بیش از ۹۹.۹ درصد است.
نظر شما