به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، وی به شبکه تلویزیونی الحدث گفت: لبنان کشوری نیست که کودتای نظامی در آن اتفاق بیفتد و انقلاب ها هم در گذشته به طایفه گرایی منجر شد.
جنبلاط افزود: معترضان در خیابان ها به همه اعتراض دارند و این روش آن ها است اما هیچ جایگزینی برای تغییر ارایه نکردهاند.
رییس حزب سوسیالیست ترقی خواه لبنان اظهار کرد: ما به دولت جدید لبنان رای اعتماد ندادیم زیرا در بیانیه رسمی و برنامهاش به مسائل اساسی این کشور و اصلاح امور اشاره نکرده است.
برخلاف ادعای جنبلاط، برنامه و بیانیه رسمی دولت که امروز در مجلس خوانده شد دربرگیرنده مهمترین مسایل و مشکلات لبنان است.
«میشل ضاهر» در جلسهی علنی روز سه شنبه مجلس به عنوان مخالف دولت سخن گفت و تاکید کرد: ما در خطرناکترین مرحلهی تاریخ این کشور هستیم و در بیانیه دولت جدید به طور کمرنگ به این مساله اشاره شده اما راه حلی برای خروج از بحران اقتصادی ارائه نکرده است.
وی افزود: شخصیتهای این دولت پاکدست هستند اما این صفت برای ادامه کار دولت کافی نیست. این دولت یا باید دولت نجات ملی باشد یا اینکه در مقابل انقلاب گرسنگان سرنگون شود.
ضاهر خاطر نشان کرد: اگر دولت لبنان تعهداتی برای عدم پرداخت قرضهای یوروبوند ندهد به آن رای اعتماد نمیدهم.
یوروبوند سندها یا اوراق قرضه دولتی هستند که از طرف شرکت های اروپایی به لبنان اعطا شده است.
«هادی ابو الحسن» دبیر فراکسیون "گردهمایی دموکراتیک" در پارلمان لبنان گفت: باید یک تصمیم ملی و استثنایی برای برداشتن گام های عملی و ضروری به منظور خروج از جنگل طایفه گرایی به سوی دولت مدنی آغاز شود تا امید جوانان لبنان زنده و دغدغههای آنان برطرف شود.
وی افزود: بیانیه رسمی یا نقشه وبرنامه دولت جدید به شکل انشاء نوشته شده و طولانی است اما خالی از یک دیدگاه اقتصادی واضح است.
میشل معوض نماینده پارلمان در جلسه رای اعتماد به دولت لبنان گفت: ما در مرحله سرنوشت ساز از تاریخ کشورمان هستیم و جلسه امروز فقط جلسه رای اعتماد نیست بلکه مسالهای بسیار بزرگتر است.
وی اضافه کرد: من به این دولت و به اپوزیسیونی که شریک فساد است رای اعتماد نمیدهم.
نمایندگان مجلس در حال بررسی مفاد و محتوای بیانیه رسمی دولت (نقشه راه) هستند و تا یک ساعت دیگر رای اعتماد یا عدم اعتماد خود را به گلدان ها خواهند ریخت. ملاک برای رسمیت یافتن دولت، نصف بعلاوه یک آرای مجلس است.
نظر شما