به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، مهدی ضیغمی در این باره افزود: ثبت اختراع به عنوان یک الزام برای ورود به بازارهای بینالمللی مورد توجه در حوزه علم و فناوری قرار دارد. در ایران به همت کانون پتنت معاونت علمی و فناوری برای ثبت اختراع در کشورهای مختلف میتوانیم بصورت مستقیم با مراکز حقوقی و ادارات معتبر آنها ارتباط برقرار کنیم.
وی بیان کرد: شاید چند سال گذشته در کشورمان به ثبت اختراع آن هم در دفاتر خارجی معتبر توجهی نمیشد، اما شرکتهای دانشبنیان زمانی که برای فروش محصولات خود در بازارهای جهانی اقدام کردند، متوجه شدند که ثبت اختراع موضوعی مهم برای رسیدن به بازارهای دیگر کشورها است.
ضیغمی اظهار کرد: اختراع و ثبت آن یکی از الزامات فروش محصولات در بازارهای بینالمللی است، کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری چند سالی است که با قدرت در زمینه ثبت اختراع خارجی فعالیت میکند و در این زمینه از مخترعان حمایت ۹۰ درصدی انجام میدهد.
وی گفت: در این مدت زمان کانون آنچنان در این زمینه تلاش کرده که اکنون ایران یکی از کشورهایی است که کانون پتنت میتواند حتی بدون وکیل هم فرایندهای ثبت اختراع را با کیفیت خوبی انجام دهد، نوشتن پتنت ادبیات خاص خود را دارد و اکنون این دانش به صورت بومی در کشور وجود دارد.
ضیغمی با بیان اینکه مباحث ثبت اختراع دانش آماده سازی اختراع در کشور بومی شده است، گفت: درخواستهای ارسالی به کانون پس از ثبت در پرتال توسط تیمی مجرب ارزیابی میشود و پس از آن درخواستهای تایید شده برای ثبت در دفاتر معتبر خارجی حمایت میشوند.
وی افزود: ثبت پتنت را میتوان به کمک وکیل انجام داد اما این کار هزینه بالایی دارد که برای مخترع پرداخت آن سخت است، پس فعالیتهای کانون حرکت در این مسیر را تسهیل میکند.
نظر شما