وی اواخر سال ۱۳۵۹ در یک خانواده مذهبی و انقلابی متولد شده است و هم اینک کمتر از ۴۰ سال سن دارد.
این نامزد انتخابات نخستین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در استان فارس در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در سال ۱۳۷۷ در دانشگاه صنعتی شریف در رشته مهندسی نفت پذیرفته شدم و این افتخار را دارم که در دانشگاهی حضور یافتم که مرکز نخبگان علمی کشور است.
حجتالاسلام منتظری افزود: همزمان با تحصیل در دانشگاه صنعتی شریف، دروس حوزوی را نیز گذراندم و پس از مدتی به دلیل علایق و اشتیاق به علوم حوزوی و نیازی که در زمینه علوم انسانی دیدم به صورت متمرکز در علوم حوزوی ادامه تحصیل دادم و در طول مدت حضورم در حوزه علمیه قم چندین بار ممتاز ویژه در علوم حوزوی شدم.
وی با اشاره به سوابق و فعالیتهای سیاسی و اجتماعی خود یادآور شد: اگرچه متولد سالهای پس از انقلاب اسلامی هستم اما سختیها و تنگناهای دوران جنگ تحمیلی را به خوبی درک کردهام و فعالیت در تمامی سطوح بسیج از دیگر سوابق من است که افتخار می کنم همچنان با این نهاد مقدس و پرثمر فعالیت میکنم.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: با دانشجویان، کرسیهای آزاداندیشی دینی زیادی برگزار کردم و با آنها همکار هستم و از اینکه خودم را در معرض سوالها و گفت و گوهای چهره به چهره با آنها قرار دادهام ابایی ندارم و در فضایی رفاقت گونه و صمیمانه با آنها همراه هستم.
یک روحانی باید به سمت مردم برود
حجتالاسلام منتظری اظهارکرد: معتقدم یک روحانی باید همچون پیامبر(ص) به سوی مردم برود نه اینکه انتظار داشته باشد مردم به سوی او بیایند لذا از سالهای ابتدایی ورود به حوزه در استانهای مختلف کشور تبلیغ مردمی را انجام دادم.
وی ادامه داد: روحانی کاروانهای حج و عتبات و عالیات هستم و با مردم ارتباط ویژهای دارم و بیش از ۴۰ سفر حج و عتبات عالیات در کارنامه تبلیغی و مردمی من ثبت شده است.
دغدغه اصلی من فرهنگ جامعه است
نامزد انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری گفت: از کسانی نبودم که صرفا در حوزه علمیه بنشینم و با امور اجتماعی و سیاسی مردم ارتباط نداشته باشم، دغدغه اصلی من فرهنگ جامعه است و اعتقاد دارم اگر فرهنگ در جامعه ما ارتقاء پیدا کند اقتصاد ارتقاء پیدا میکند و بسیاری از مسایل و مشکلات حل میشود.
به سیاست نگاه عالمانه دارم
حجتالاسلام منتظری افزود: به سیاست نگاه جدی و عالمانه دارم و مساله اصلی را برای خودم علاوه بر مساله فرهنگ، مقوله سیاست میدانم لذا تاسیس انجمن اساتید انقلابی حوزه علمیه را در مقطع سطوح عالی حوزه در همین جهت دنبال کردم و در این عرصه نیز موفق بودم.
وی ادامه داد: معتقدم طلاب و روحانیون نخبه علاوه بر آنکه باید دروس حوزه را خوب طی کنند برای ورود به فضای اجرایی جامعه مانند مجلس خبرگان رهبری، باید انقلابی بودن و بصیرت خود را نشان دهند و تاسیس این انجمن نیز در راستای شکلگیری این هدف بود.
مجلس خبرگان رهبری تقویت جایگاه رهبری است
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: جایگاه مجلس خبرگان رهبری به حدی است که اصل ۱۰۷، ۱۰۸ و ۱۱۱ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به این مقوله پرداخته است.
حجتالاسلام منتظری افزود: مجلس خبرگان رهبری، تقویت جایگاه رهبری است و معقدم که ولایت فقیه با تشکیل مجلس خبرگان رهبری تقویت خواهد شد، ولایت فقیه را به صورت ولایت مطلقه میدانم و مردم اگر خبرگانی که امین خودشان هستند را انتخاب کنند و به او رای بالایی دهند قطعا تاثیر شگرف و بسزایی در تقویت جایگاه رهبری خواهد داشت.
وی ادامه داد: نقش بیبدلیل و برجسته ولی فقیه در حوادث مختلف مانند فتنههای سال ۱۳۷۸ و ۱۳۸۸ و فتنه امنیتی سال ۱۳۹۸ مثال زدنی است و خوب است مسوولان قضایی کشور در مورد فتنه سال جاری نیز قدری مردم را با عمق حادثه آشنا کنند.
وی اضافه کرد: اینکه کشور ما از لحاظ پیشرفت علمی در زمینه نانوفناوری، سلولهای بنیادین، فناوری هستهای و صنایع موشکی رتبههای بالای علمی دنیا را را کسب کرده است همه از اثرات حمایتهای ویِژه ولیفقیه است.
این نامزد انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری گفت: حفظ تمامیت ارضی و استقلال کشور در جنگ هشت ساله و پس از آن و دفع خطر بزرگ جریان تکفیر به خصوص داعش و حفظ وحدت نیروهای انقلاب کشور همه از برکات ولایت فقیه است.
حجتالاسلام منتظری اظهارکرد: به عنوان مجتهد جوان که کمتر از ۴۰ سال سن دارم و برای ورود به مجلس خبرگان رهبری از مسیر قانونی علمی و سیاسی شورای نگهبان عبور کردهام از مردم استان فارس درخواست دارم به یک خبره و مجتهد جوان اعتماد کنند همانطور که شورای نگهبان به من اعتماد کرد.
جوانان و بیانیه گام دوم انقلاب
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب میفرمایند دنباله مسیر پس از گذشت ۴۰ سال از انقلاب اسلامی باید به همت و هوشیاری و سرعت عمل و ابتکار جوانان طی شود.
وی اضافه کرد: همچنین میفرمایند مدیران و کارگزاران جوان و اندیشمندان جوان در همه میدانهای سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و بینالمللی و در عرصههای دین و اخلاق و معنویت و عدالت باید شانههای خود را به زیر بار مسوولیت دهند و بنده نیز شانه خود را زیر بار این مسوولیت دادم و به ندای رهبر معظم انقلاب لبیک گفتم.
این نامزد انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری گفت: اگر مردم به من اعتماد کند و این بار مسوولیت را بر دوش من بگذارند حتما دفتری در مرکز استان فارس تاسیس میکنم که مرجع و پناه مردم باشد و درخواستهای مردم را اخذ و پیگیر مطالبات به حق آنان خواهم بود.
حجتالاسلام منتظری افزود: همچنین در زمینه تحقق تمدن اسلامی، بازویی مقاوم و محکم و مشاوری امین برای رهبر معظم انقلاب خواهم بود.
وی ادامه داد: بنده نامزد مستقل هستم و حمایت احزاب در چارچوب نظام را میپذیرم، به اصل نظام و آرمانهای امام راحل و شهیدان و رهبر معظم انقلاب اعتقاد عمیق دارم و با خط جهادی و روحیه انقلابی این مسیر را دنبال خواهم کرد.
این استاد حوزه و دانشگاه گفت: این قول را به مردم فارس میدهم که اولویت من ارتقای فرهنگ جامعه خواهد بود و به این مهم پافشاری خواهم کرد.
انتخابات نخستین میاندورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری همزمان با یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفندماه در سراسر کشور برگزار میشود.
پس از فوت آیت الله اسدالله ایمانی نماینده فقید ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز، یک کرسی مردم این استان در مجلس خبرگان رهبری خالی ماند که تعیین سرنوشت این کرسی در انتخابات همزمان دوم اسفندماه پیشبینی شده است.
مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری پنج کرسی دارند که در دوره پنجم، هماینک حضرات آیات سید علی اصغر دستغیب، احمد بهشتی، سید محمد فقیه و علی اکبر کلانتری به نمایندگی از این استان در این مجلس حضور دارند و تکلیف یک کرسی باقیمانده باید در انتخابات میاندورهای مشخص شود.
نظر شما