فرهنگیان و دانش‌آموزان همگام در انتخابات  

تهران- ایرنا- یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای مجلس خبرگان رهبری در حالی دوم اسفند ۹۸ برگزار می شود که بسیاری از فرهنگیان و دانش آموزان به ویژه رای اولی ها گام هایی مصمم برای شرکت در این دوره از انتخابات برداشته اند. گام هایی که برای تعیین سرنوشت و همگامی با دیگر مردم برای رفع مشکلات استوارتر از گذشته خواهد بود.

حدود یک میلیون فرهنگی و بازنشسته فرهنگی همگام با دیگر مردم برای تعیین سرنوشت خود و کشور پای صندوق های اخذ رای خواهند آمد تا نقش خود را در این عرصه انتخاباتی به نمایش بگذارند. نقشی که همیشه فرهنگیان و بازنشستگان عرصه تعلیم و تربیت آن را به خوبی ایفا کرده و این بار نیز با حضوری پرشور و آگاهانه به نمایش خواهند گذاشت.
یکی از فرهنگیان که حدود ۱۵ بار تاکنون به پای صندوق های اخذ رای رفته است، می گوید: حضور در انتخابات، انتخاب فرد اصلح و شرکت در این عرصه ملی وظیفه همه ماست اما چه بهتر که امسال به خاطر شرایط خاص کشور این حضور پررنگ تر و آگاهانه تر باشد تا دشمنان همچنان انگشت به دهان از این همه حضور مردم بمانند.
وی ادامه می دهد: انتخابات برای من و شماست و ماییم که ما را تشکیل می دهیم و اگر همه پای صندوق های اخذ رای برویم، قطره قطره حضور همه ما دریایی باشکوه می شود. اما این حضور نباید فقط یک حضور بدون هدف باشد؛ بلکه همه مردم به ویژه فرهنگیان باید انتخابی درست داشته باشند تا در آینده انتظارات مردم و ما فرهنگیان برآورده شود.
یکی دیگر از فرهنگیان که شرکت در انتخابات را به همه فرهنگیان و مردم ایران توصیه می کرد، می گوید: انتخابات عرصه ای ملی است که همه باید در آن حضوری باشکوه و پرشور داشته باشیم اما امیدواریم این حضور برای حل مشکلات فرهنگیان هم ثمره ای داشته باشد چون فرهنگیان در سال های اخیر مشکلات فراوانی از معیشتی تا اقتصادی و شغلی دارند که همه آنها نیازمند همراهی بیشتر نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی است.
وی تاکید می کند که فرهنگیان از نظر معیشتی بسیار در مضیقه هستند اگر نمایندگان به این موضوع توجه کنند، شاید عرصه تعلیم و تربیت با روند بهتری در جامعه پیش رود و معلمان نیز تمرکز بیشتری بر تدریس دانش آموزان داشته باشند. پس به سمت انتخابی اصلح پیش می رویم تا نمایندگان منتخب درد جامعه فرهنگی را بهتر بفهمند و برای حل آن تلاش کنند.
این معلم می گوید: مشکلات معیشتی تنها دغدغه معلمان نیست بلکه برخی از آنها به خاطر مشکلات شغلی و حق التدریسی سال هاست که مشکل دارند اما گوشی برای شنیدن این مشکلات وجود ندارد و امیدواریم که مجلس یازدهم با نگاه ویژه تری به این موضوع، مشکلات فرهنگیان به ویژه معلمان حق التدریس را ببینند.
وی اضافه می کند: این روزها که تبلیغات انتخاباتی نامزدهای این دوره از مجلس در حال انجام است، امیدواریم فقط وعده و وعیدهای توخالی این نامزدها نباشد بلکه آنان بتوانند بخشی از حرف هایی را که می زنند به کرسی بنشانند و برای حل این مشکلات در آینده تلاش های جدی داشته باشند.

۶۰ درصد مدارس کشور، حوزه انتخاباتی هستند 
علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: در تهران بیش از ۶۰ درصد مدارس با همه تجهیزات و ‏امکانات به‌ عنوان اماکن اخذ رأی در اختیار وزارت کشور هستند. از آن‌سو برای بسیج عمومی بزرگترین جامعه مخاطب یعنی دانش ‏آموزان، رأی اولی‌ها، والدین و معلمان برای مشارکت حداکثری در انتخابات تلاش می‌کنیم.‏‎

وی با بیان اینکه‎ آموزش‌ و پرورش دو ماموریت برای خود در حوزه انتخابات تعریف کرده است، افزود: تعریف اول اینکه انتخابات را از مصادیق ‏تربیت اجتماعی دانش آموزان می‌دانیم. از منظر سند تحول و اهداف دوره‌های تحصیلی، یکی از ساحت‌های تربیتی مهم، ساحت ‏تربیت سیاسی و اجتماعی است و فرایندی که تعریف کردیم هم در قالب برنامه درسی ملی و آشنایی دانش آموزان با نهادهای مدنی ‏و ساختارهای سیاسی و اجتماعی و هم در فعالیت‌هایی که در قالب تمرین عملی شکل می‌گیرد، دنبال می‌شود.‏‎
کاظمی تصریح کرد: ماموریت دومی که در وزارت آموزش‌ و پرورش برای خودمان تعریف کرده‌ ایم کمک به برگزاری ‏انتخابات با تمام امکانات و تجهیزات آموزش‌ و پرورش است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌ و پرورش ادامه داد: بیش از ۷۰ درصد عوامل اجرایی انتخابات از همکاران ‏فرهنگی هستند که در شعب اخذ رأی و در بخش نظارتی فعالیت می کنند.‏‎

رای اولی ها و حضوری پرشور
رضا باقری،‌ یکی از دانش آموزان رای اولی می گوید: من همیشه با پدر و مادرم پای صندوق های اخذ رای رفته ام اما این بار در تعیین سرنوشت خودم و کشورم سهیم هستم سهمی که از امسال شروع می شود و به طور یقین در انتخابات بعدی هم آن را به نمایش می گذارم و صندوق اخذ رای را انتخابی درست برای فرد اصلح درنظر دارم.
بر اساس اطلاعات مرکز برنامه ریزی و فناوری اطلاعات معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش؛ یک میلیون و ۹۱ هزار و ۹۴۵ دانش آموز ۱۸ سال تمام در کشور شرایط لازم برای حضور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را دارند.
از میان این تعداد، ۵۹۱ هزار و ۸۹۵ نفر دانش آموز پسر هستند. همچنین تعداد دانش آموزان دختر رای اولی ۵۰۰ هزار و ۵۰ هزار نفر عنوان شده است.
رضا می گوید: همیشه ذوق و شوق دانش آموزان رای اولی برای شرکت در انتخابات زیاد است و استقبال این افراد برای حضور در انتخابات بیشتر است. من با تعدادی از دوستان در حال کنکاش درباره نامزدهای فعلی انتخابات هستیم تا افراد آگاه، اصلح و آشنا با مشکلات مردم را انتخاب کنیم.
وی ادامه می دهد: از زمانی که تبلیغات نامزدهای انتخاباتی شروع شده است، بروشورها و تبلیغات نمایندگان را مطالعه می کنیم تا هر کدام که دیدگاه بهتری برای حل مشکلات جوانان و مردم دارند، انتخاب کنیم البته بخشی از شناخت نسبت به این افراد را در شرح حال کاری آنها مطالعه می کنیم.
رضا یادآور می شود که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، تاکنون انتخابات زیادی را پشت سر گذاشته ایم و همیشه این انتخابات با حضور پرشور مردم ایران برگزار شده است اما این بار ما به عنوان رای ها از همه مردم به ویژه فرهنگیان و دانش آموزان می خواهیم که همه پای صندوق های اخذ رای بیایند.
وی اضافه می کند که عرصه انتخابات برای ما دانش آموزان به ویژه رای اولی ها عرصه ای هیجان انگیز است و شاید با حضور در ستادهای تبلیغاتی و پای صندوق های اخذ رای تلاش مان برای آینده و حضورمان به عنوان نامزد انتخاباتی بیشتر شود و حتی می توانیم از این افراد درس هایی یاد بگیریم.


مریم یاسینی، یکی دیگر از دانش آموزان رای اولی می گوید: همیشه انتخاب برای ما سخت است حتی در خرید لوازم مورد نیاز با شک و تردید خریدمان را انجام می دهیم اما این انتخاب متفاوت تر از بقیه است چون افرادی را انتخاب می کنیم که باید چهار سال در مجلس شورای اسلامی برای قانونگذاری در جامعه تصمیم گیری کنند پس باید با چشم و گوش بازتر پای صندوق اخذ رای برویم.
مریم که برای حضور در پای صندوق رای لحظه شماری می کند، ادامه می دهد: انتخاب درست می تواند زمینه رشد و شکوفایی در هر زمینه ای را فراهم کند اما این انتخاب بسیار دارای اهمیت است و ما دانش آموزان رای اولی باید با ارزیابی بهتر نامزدهای انتخاباتی، آنها را انتخاب کنیم البته باید همه مردم به این موضوع توجه خاص داشته باشند.
وی ابراز امیدواری کرد که جمعه دوم اسفند به روزی برای همدلی و همراهی همه مردم تبدیل شود و همه مردم به ویژه فرهنگیان و دانش آموزان در شعب اخذ رای حاضر شوند و افرادی شایسته و با لیاقت را راهی خانه ملت کنند تا آینده بهتر برای کشور رقم بخورد.
یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه دوم اسفند ماه برگزار خواهد شد و بر اساس اعلام وزارت کشور در این انتخابات تعداد واجدین شرایط رای دادن در مجموع ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر و به تفکیک تعداد ۲۹ میلیون و ۳۹ هزار و ۱۵۳ نفر مرد و ۲۸ میلیون و ۸۷۹ هزار و ۶ نفر زن هستند.
همچنین تعداد رای اولی ها در کل کشور۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۷۶ نفر خواهد بود.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میان دوره ای پنجمین مجلس خبرگان رهبری به طور همزمان روز جمعه آینده دوم اسفند در سراسر کشور برگزار می شود.

در انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان در استان تهران ۱۷ نفر برای تصدی سه کرسی این استان با یکدیگر رقابت می کنند. این افراد جایگزین مرحوم آیت الله هاشمی رفسنجانی، آیت‌الله نصرالله شاه‌آبادی و آیت الله سیدابوالفضل میرمحمدی در مجلس خبرگان خواهند شد. 

تبلیغات نامزدهای انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان از هفدهم بهمن آغاز شده است و همچون مجلس تا صبح پنجشنبه اول اسفند ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha