«سینا سیدی» سازنده این دستگاه با اشاره به اینکه در فرایند ساخت از تکنولوژی روز اروپا بهره گرفته شده است، توضیح داد: با توجه به شرایط فعلی کشور و رویارویی با برخی محدودیتهای ناشی از تحریم، تلاش شده است همه قطعات این دستگاه تمام اتوماتیک در کشور به دست متخصصان ایرانی تولید شود.
وی ضمن تاکید بر اینکه ساخت دستگاه فوق بر پایه مهندسی معکوس نمونههای آلمانی و ایتالیایی بوده است، به ارز آوری قابل ملاحظه آن اشاره کرد و گفت: قیمت نمونههای خارجی این دستگاه بالغ بر چهار میلیارد تومان است که ما توانسته ایم با صرف هزینهای کمتر از یک میلیارد تومان موفق به ساخت شویم.
سیدی از شهرداری، سازمانهای عمرانی، مراکز دولتی و پیمانکاران ساختمانی به عنوان مشتریان این دستگاه یاد کرد و گفت: پیشتر این سازمانها و مراکز نیازمندی خود را در این زمینه از کشورهای ترکیه و چین و ... تامین میکردند که این امر خالی از دغدغهها و مشکلاتی همچون کمبود قطعات، خدمات مورد نیاز و ... نبود؛ اما اکنون این دغدغهها با ساخت همین دستگاه به ویژه با ظرفیتهای داخلی قابل رسیدگی است.
وی با بیان این که بزرگترین چشمانداز پیشرو راه اندازی بزرگترین خط تولید ماشینآلات تولید قطعات بتنی در خاورمیانه است، افزود: اکنون این دستگاه از مرحله آزمایشی سربلند بیرون آمده و آماده بارگیری و ارایه به مشتریان است که میتوان در بازار خاورمیانه به متقاضیان خارجی یعنی کشورهای همسایه ارایه شود.
نظر شما