ولی الله حیاتی، چهارشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: البته یکی ۲ مورد مشکل در تبلیغات انتخاباتی مشاهده شده که تذکر لازم داده شده، اما در مجموع قریب به اتفاق تبلیغات، بدون تخلف بوده است.
وی افزود: مهلت تبلیغات، ساعت هشت صبح روز پنجشنبه (اول اسفندماه) پایان می یابد و هیچ یک از نامزدها حق ندارند ۲۴ ساعت پیش از رایگیری، به صورت رسمی، تبلیغاتی انجام دهند.
وی در بخش دیگر سخنان خود درباره تبلیغات در فضای مجازی نیز گفت: منبع رسمی اخبار انتخاباتی، ستاد انتخابات است و انتظار اکید ما از فعالان فضای مجازی آن است که اخبار مربوط را از منابع رسمی پیگیری و دنبال کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی افزود: خوشبختانه فضای مجازی استان، عملکرد قابل قبولی در زمینه انتخابات داشته و امید می رود این روند ادامه یابد.
حیاتی با اشاره به نقش فضای مجازی، اظهار داشت: از دست اندرکاران فضای مجازی استان انتظار می رود در مدت باقی مانده تا زمان برگزاری انتخابات، نسبت به فراخوان عمومی برای مشارکت مردم در پای صندوق های رای اقدام کنند.
وی تاکید کرد: همه ادمین های گروه ها و کانال ها در فضای مجازی، مردم را برای حضور حداکثری و مشارکت در انتخابات فرابخوانند، زیرا مشارکت و حضور مردم در رای گیری روز دوم اسفندماه، اقتدار نظام جمهوری اسلامی را نشان خواهد داد.
رییس ستاد انتخابات خراسان شمالی گفت: دوم اسفندماه، روز مبارزه ایران با قدرت های استکباری است، مردم ما در روز انتخابات، با حضور در پای صندوق های رای، ولایتمداری و پشتیبانی از نظام جمهوری اسلامی را به رخ جهان خواهند کشید.
۸۴۰ شعبه اخذ رای برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میاندورهای خبرگان رهبری در دوم اسفندماه امسال در خراسان شمالی پیشبینی شده است.
۶۵۸ هزار و ۳۴۲ نفر در انتخابات پیش رو در این استان واجد شرایط رای دادن هستند.
استان خراسان شمالی دارای چهار کرسی مستقل نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است و شهرستان فاروج در این استان نیز با شهرستان قوچان در خراسان رضوی مشترکا یک کرسی نمایندگی در خانه ملت دارند.
این استان یک کرسی نمایندگی در مجلس خبرگان رهبری دارد و با توجه به درگذشت آیت الله حبیب الله مهمان نواز، نماینده چهار دوره این استان در مجلس خبرگان، در اردیبهشت پارسال، جایگزین وی نیز در این انتخابات برگزیده خواهد شد.
نظر شما