عبدالله امینی فر روز چهارشنبه در دیدار با رییس مرکز آموزش عالی کاشمر و مدیر مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز افزود: فضای مجازی بسیج به توسعه فضای استارتاپی در استان کمک میکند.
وی با بیان اینکه مرکز فضای مجازی بسیج از یک و نیم سال قبل در این حوزه ورود کرده است، اظهار داشت: اکنون در سطح شهرستانهای مختلف استارتاپ های بسیار خوبی برنامه ریزی شده و قدم های خوبی در این زمینه برداشته شده است.
وی گفت: تلاش کردهایم استارتاپ هایی را که تکیه آنها بر فضای مجازی است بعد از اینکه قوام گرفتند حمایت کنیم تا کمک کننده فضای تولید باشند حتی برای آنها کار تبلیغی انجام میدهیم تا هزینه ریسک اولیه برایشان به حداقل برسد.
امینی فر با اعلام آمادگی به منظور اختصاص دفتری برای مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز در مشهد و حمایت از افراد صاحب ایده افزود: سپاه در برخی مناطق مکانها و سولههایی دارد که قرار است به استارتاپ ها اختصاص یابد که اگر در کاشمر هم استارتاپ ها فعالیت داشته باشند پشتیبان مرکز آموزش عالی کاشمر در این زمینه خواهیم بود.
وی با اشاره به توانمندی های منطقه ترشیز در حوزه محصولات کشاورزی ادامه داد: برگزاری استارتاپویکند ترشیز با محور محصولات کشاورزی و در بخش های فرآوری، بسته بندی و بازاریابی توسط مرکز نوآوری ترشیز توجه به نیاز منطقه است که در زمنیه بازاریابی محصولات کشاورزی، فضای مجازی بسیج استان میتواند در این حوزه کمک کند.
رییس مرکز آموزش عالی کاشمر نیز در این دیدار گفت: با برگزاری همایشهایی که توسط این مرکز در سالهای اخیر برگزار شده توجه بسیاری از سرمایهگذاران به منطقه ترشیز جلب شده است لذا تلاش کردهایم این منطقه را به سرمایه گذاران بشناسانیم تا از یک اقتصاد تک بعدی مبتنی بر کشاورزی سنتی رها شود.
هادی معماریان خلیلآباد افزود: کشاورزی در منطقه ترشیز به صورت سنتی است و در رویدادها و حوادثی مانند تغییر اقلیم، خشکسالی و سیلاب ها دچار خسارت فراوان میشود.
وی با اعلام آمادگی برای همکاری با مرکز فضای مجازی بسیج استان به ویژه در حوزه استارتاپ ها، اظهار داشت: اگر بسیج بتواند فضایی را در اختیار قرار دهد میتوان شاهد توفیق بیشتر فعالیتهای استارتاپی در منطقه ترشیز بود.
وی گفت: افراد خلاق بسیار در منطقه داریم ولی حامی ندارند، لذا تلاش میشود در سال آینده تعداد واحدهای نوآور مستقر در مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز را از سه واحد به هفت واحد برسانیم.
رییس مرکز نوآوری و شتابدهی ترشیز هم در این دیدار با اشاره به فعالیت نمایندگانی از این مرکز در شهرستانهای منطقه و پیگیری راه اندازی دفاتر توسعه و مسایل پژوهشی در فرمانداری های منطقه ترشیز، گفت: ۲۵۰ طرح نوآورانه در بخش های مختلف منطقه داریم که میتوان با حمایتهای مادی و معنوی آنها را به ثمر نشاند.
مجید عاقل از برگزاری استارتاپ ویکند در منطقه طی نیمه اسفند امسال خبر داد و افزود: برنامه ریزی های لازم انجام شده تا با فرهنگ سازی بتوانیم در خصوص شکل گیری استارتاپ ها توفیق یابیم و برای سه ایده برتر این استارتاپ تسهیلات ارزان قیمت در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: تلاش شده با معرفی سرمایه گذاران به استارتاپ ها زمینه جذب سرمایه مورد نیاز فراهم شود.
استارتاپ ویکند ترشیز با محوریت رفع مشکل فرآوری، بسته بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی از ۱۴ تا ۱۶ اسفند در شهرستان کاشمر برگزار خواهد شد.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری جنوب غربی مشهد قرار دارد.
نظر شما