۳ اسفند ۱۳۹۸، ۱۲:۰۴
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 83685493
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مراکز درمانی کردستان آماده پذیرش و مراقبت از بیماران احتمالی کرونا است

سنندج - ایرنا - معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: در سطح استان کردستان و در هر شهرستان یک مرکز درمانی و یا بیمارستان برای پذیرش و مراقبت از بیماران احتمالی مبتلا به ویروس کرونا در نظر گرفته شده است.

ابراهیم قادری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درحال حاضر در مرکز استان بیمارستان توحید برای پذیرش و مراقبت از بیماران احتمالی مبتلا به کرونا ویروس در نظر گرفته شده است، ضمن اینکه درشهرستان‌های دیگر استان نیز هرکدام یک مرکز درمانی آماده و تجهیز شده است.

وی افزود: افرادی که دارای علایم بوده و برای درمان به اورژانس‌ها و سایر مراکز درمانی مراجعه‌ می‌کنند، در صورت مشکوک بودن به کرونا برای انجام آزمایشات لازم به مراکز درمانی درنظر گرفته شده ارجاع و تا نتیجه قطعی تحت درمان خواهند بود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان یادآور شد: پایگاه‌های مراقبت بهداشتی در مرزهای استان نیز همچنان دایر بوده و در مجموع  تمام اقدامات لازم برای پیشگیری از این ویروس در سطح استان با جدیت در حال انجام است.

وی با بیان اینکه در این چند روزی که کرونا ویروس وارد کشور شده تاکنون هیچ مورد مشکوک و یا مثبتی در استان مشاهده نشده است از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی در مورد این ویروس را جدی‌تر گرفته و با دقت بیشتری آنها را رعایت کنند.

کمبود ماسک وجود ندارد

قادری همچنین به وضعیت  گفت: در حال حاضر ماسک به اندازه کافی در سطح استان استان و بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی وجود دارد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: استفاده از ماسک برای افراد عادی ضرورتی ندارد و شست وشوی دست‌ها به صورت مرتب، رعایت بهداشت تنفسی و پرهیز از ترددهای غیرضروری در اماکن عمومی از راهکارهای مهم و لازم در برابر ویروس کرونا است.

معاون دانشگاه علوم پزشکی کردستان همچنین به برخی سوءاستفاده‌ها در زمینه توزیع ماسک با قیمت بالا اشاره کرد و گفت: اداره بازرسی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان در این زمینه نظارت کامل دارد و مردم می‌توانند هرگونه تخلفی در این زمینه را گزارش کنند.

به گزارش ایرنا، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ۲۰ بهمن از بستری بودن یک فرد مشکوک به این بیماری خبر داد و گفته بود: خانواده این فرد نیز در قرنطینه بوده و همکاری خوبی با عوامل درمانی دارند ضمن اینکه درجه شک ابتلای این فرد به ویروس کرونا بسیار پایین است.

پایگاه‌های مراقبت بهداشتی در مرزهای استان فعال شده با حساسیت بالای این موضوع پیگیری می‌شود و دوربین‌های حرارتی برای تقویت کنترل مسافرهای ورودی نیز در مرزها قرار بود فعال شوند تا در صورت مشاهده مورد مبتلا و مشکوک به این ویروس اقدامات به موقع و سریع را انجام دهند.

از اواسط بهمن ماه پایگاه‌های مراقبت بهداشتی در مرزهای باشماق و سیرانبند کردستان ایجاد و تقویت شده تا در صورت مشاهده مورد مبتلا و مشکوک به این ویروس اقدامات به موقع و سریع را انجام دهند،  اگر مورد مشکوک به این بیماری در مرزهای استان شناسایی شود در صورتی که ایرانی باشد با آمبولانس به اتاق ایزوله بیمارستان‌های سنندج انتقال داده می‌شود و اگر عراقی باشد اجازه ورود به ایران به او داده نخواهد شد.

حدود ۲ ماه پیش کرونا ویروس در چین ایجاد شد و براساس بررسی دانشمندان ۹۰ درصد ژنتیک این ویروس با ویروس موجود در بدن خفاش یکسان است و به همین دلیل حدس زده می‌شود منبع آن از این حیوان باشد، چین بعد از گذشته سه هفته متوجه مبتلا شدن افرادی به این بیماری شد به همین دلیل در سطح وسیعی گسترش پیدا کرد.

این ویروس سه درصد کشندگی دارد، هر چند نسبت به بیماری عفونی سارس درصد کشندگی پایین‌تری دارد ولی واگیری آن وسیع و سریع اتفاق می‌افتد و هر فرد مبتلا می‌تواند سه تا چهار نفر را آلوده کند،  دوره نهفتگی این ویروس در بدن انسان از ۲ روز تا ۱۴ روز طول می‌کشد و همین موجب سخت‌تر کردن کار درمان می‌شود. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha