به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در این تفاهمنامه که با امضای رییس پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نمایندگی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیر عامل شرکت طراحی، مهندسی و تأمین قطعات ایرانخودرو (ساپکو) منعقد شد، یکی از اهداف اصلی ایجاد فن بازار خودرو، توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه عنوان شد.
همچنین دو طرف متعهد شدند تا برای ایجاد اتصال میان عرضه و تقاضای فناوری در این صنعت و بهرهبرداری هر چه بیشتر از توان شرکتهای فناور و دانشبنیان برای رفع مشکلات و ساخت قطعات فناورانه و تحریمی خودروهای تولیدی کشور، همکاریهای موجود را گسترش دهند.
یکی دیگر از کارکردهای فن بازار صنعت خودرو، معرفی نوآوریها و اختراعات برتر این صنعت، با استفاده از منابع صندوقهای پژوهش و فناوری و سرمایهگذاران خطرپذیر خواهد بود.
در این تفاهم نامه که در حاشیه دیدار معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از یک مجموعه خودروساز به امضاء رسیده، «انتقال فناوری از شرکتهای فناور به صنایع قطعهسازی»، «سرمایهگذاری بر روی نوآوریهای صنعت قطعه سازی»، «معرفی نوآوریها و اختراعات برتر به خودروسازان» و «ارائه نیازهای صنعت قطعهسازی و تولید خودرو به جامعه فناور و دانشبنیان کشور» در قالب فنبازار صنعت خودرو از جمله دیگر ظرفیتهای پیش بینی شده است.
شبکه فن بازار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با تاسیس ۲۲ دفتر استانی و ۴ فن بازار تخصصی و با همکاری بیش از ۴۰ کارگزار تجارت فناوری، خدمات خود را در سراسر کشور به صدها شرکت و تیم فناور عرضه میکند.
نظر شما