وی شنبه شب در نشست خبری در بیمارستان رفیق حریری در بیروت، افزود: در این بیمارستان ۱۴۰ تخت با تجهیزات کامل برای بستری شدن مبتلایان احتمالی به کرونا اختصاص یافته است.
حمد حسن خاطرنشان کرد: مردم لبنان ترس و نگرانی نداشته باشند زیرا دولت ۱۱ تدبیر و تصمیم مهم برای پیشگیری از بیماری کرونا را اتخاذ و به دستگاه ها و مدیریت های ذی ربط ابلاغ کرده، فرودگاه و بندرگاه ها را تحت کنترل گرفته و دارو، ماسک های بهداشتی و دیگر لوازم ضروری برای پیشگیری و درمان فراهم کرده است.
وزیر بهداشت لبنان تاکید کرد: ۱۲ تیم پزشکی نیز آماده امداد رسانی به مبتلایان است. اما جداسازی مبتلایان یک مساله ساده نیست و بستگان فرد مبتلا به کرونا نمی توانند هر وقت خواستند بیمارشان را از اتاق قرنطینه یا بیمارستان خارج کنند.
حمد حسن گفت: لبنان آموزش های سازمان جهانی بهداشت در این خصوص را به کار می بندد و با دیگر نهادهای ذی ربط جهانی ارتباط و همکاری دارد.
وی افزود: درون هواپیماها در فرودگاه رفیق حریری فرم مخصوص وضعیت و مشخصات بیمار توزیع می شود و تست الکترونیکی مسافر از طریق دستگاه «ترموسکان» انجام می گیرد و اگر مسافری دمای بدنش ۳۷ درجه بالاتر بود از بقیه جدا و تحویل تیم پزشکی مستقر در فرودگاه می شود.
حمد حسن خاطرنشان کرد: نشانی و شماره تماس مسافرانی که از چین، کره جنوبی، ایران و دیگر مناطق آلوده به کورونا به لبنان می آیند گرفته می شود و هر روز دوبار و به مدت ۱۵ روز دمای بدن آنها اندازه گیری می شود.
وی گفت: تاکنون تصمیم به تعلیق پروازهای ورودی و خروجی لبنان از کشورها و مناطق یاد شده گرفته نشده و این تصمیم و اقدام در حیطه اختیارات هیات وزیران لبنان است.
حمد حسن درباره توقف پروازها به سوی ایران و کشورهای دیگر گفت: ما اقدام های پیشگیرانه برای جلوگیری از انتشار کرونا در لبنان انجام داده ایم تا نیازی به توقف پروازها نداشته باشیم.
وی اضافه کرد: بیستم ماه جاری میلادی (اول اسفند ماه) نخستین مبتلا به ویروس کرونا در هواپیمای مسافرتی ماهان، پرواز تهران – بیروت، تشخیص داده شد و دیگر نیازی نیست برای همه کسانی که در این هواپیما حضور داشتند آزمایش بیماری "کرونا" انجام شود.
وزیر بهداشت لبنان گفت: خطر مرگ، خانم «تغرید صقر» شهروند ۴۵ ساله لبنانی را که مبتلا به کرونا است و از قم وارد بیروت شده تهدید نمی کند و به رغم پیام انتقادی او، بستگانش مایلند برای اطمینان بیشتر همچنان در بیمارستان بماند.
در این نشست خبری «عبد الرحمان بزری» عضو کمیته ملی مبارزه با کرونا در لبنان نیز گفت: سرما خوردگی، زکام، ریزش آب از چشم و بینی، سوزش گلو، مشکلات تنفسی و بالا رفتن دمای بدن از نشانه ها و عوارض کرونا است.
رییس اتحادیه روسای بیمارستان های خصوصی لبنان شنبه شب اعلام کرد: همکاری با وزارت بهداشت لبنان و سازمان جهانی بهداشت برای آموزش کادر پرستاری بیمارستان ها با هدف پیشگیری از "کرونا" آغاز شده است.
رییس آزمایشگاه طبی بیمارستان رفیق حریری در بیروت نیز گفت: امکانات کافی برای آزمایش دقیق تشخیص بیماری کرونا داریم. تاکنون ۲۷ نفر این آزمایش را انجام داده اند که فقط نتیجه یکی از آن ها مثبت بوده است.
نظر شما