محدودیت تردد برای تریلرها در همدان ایجاد شود

همدان- ایرنا- مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان گفت: با توجه به اینکه احتمال قیچی کردن و ایجاد راه بندان توسط تریلرها زیاد است درخواست می‌شود پلیس راه هنگام نامساعد بودن شرایط جوی برای این قبیل خودروها محدودیت تردد ایجاد کند.

علیمردان طالبی عصر یکشنبه در نشست فوق العاده اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در خصوص پیش بینی بارندگی قابل توجه روزهای آینده بیان کرد: با توجه به شناسایی نقاط ضعف و آسیب در سیلاب فروردین امسال امید می رود با مشکلی در بارندگی های پیش رو مواجه نشویم.

وی از اداره کل راهداری همدان خواست نسبت به پاکسازی دهانه پل ها، سردهنه، ورودی و خروجی پل ها اقدام کنند تا شاهد بروز مشکل هنگام بارندگی و سیلاب نباشیم.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همدان تاکید کرد:  برای جلوگیری از بروز خسارت به فیبر نوری تمامی حفاری حاشیه جاده باید با هماهنگی اداره کل فناوری اطلاعات باشد.

طالبی بیان کرد: با توجه به ضرورت پیشگیری از بروز ویرس کرونا طبق تصمیم های اتخاذ شده هر گونه تعطیلی باید با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی همدان باشد و هیچ نهادی بدون هماهنگی اقدام به تعطیلی نکند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات همدان نیز بیان کرد: با توجه به برگزاری انتخابات در دوم اسفند سالجاری و انجام موفقیت آمیز فرایند انتخابات مرتبط با فناوری اطلاعات، شبکه های ارتباطی این استان آمادگی لازم برای زمان های بحرانی از جمله بارندگی و سیلاب را دارند.

مجتبی ساکی افزود: با این وجود برخی از مسیرهای عبوری شبکه های ارتباطی مسیر پشتیبان ندارند و در صورت بروز خسارت به فیبر نوری به علت نبود مسیر پشتیبان با مشکل مواجه می شویم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات همدان اضافه کرد: همچنین دستگاه های اجرایی پیش از حفاری موضوع را به این مجموعه اطلاع رسانی نکرده و موجب بروز خسارت به فیبر نوری می شوند.

وی بیان کرد: هر چند هزینه حفاری و خسارت توسط دستگاه ها تامین می شود ولی بی توجهی به اطلاع رسانی و حضور نیروی کارشناس هنگام حفاری در محل موجب شده که آبان ماه امسال تاکنون شاهد ۱۰ نوبت قطعی شبکه باشیم.

ساکی افزود: با توجه به اینکه سایت های پیش بینی شده برای شبکه تلفن همراه دارای برق اضطراری هستند هنگام سرقت به علت قطع نشدن برق متوجه به سرقت رفتن دستگاه نمی شویم با این وجود امسال ۸۰ درصد باطری ها تعویض شدند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای همدان نیز اظهار داشت: تیم های راهداری از ۱۵ آبان امسال طرح زمستانی را آغاز کرده و لوازم و امکانات مورد نیاز برای پاکسازی جاده ها و باز کردن راه ها پیش بینی شده است.

مصطفی پناهنده افزود: یکی از مشکلات این مجموعه ماشین آلات فرسوده است که امید می رود فکری برای نوسازی ناوگان راهداری اندیشیده شود.

مدیرعامل توزیع نیروی برق استان همدان نیز گفت: برای رفع بحران برف در گیلان ۲ تیم از این اداره کل به همراه یکسری لوازم به این منطقه عزیمت کرد.

شیرزاد جمشیدی افزود: مهمترین مشکل استان گیلان برای تامین برق مورد نیاز مردم باز بودن راه ها برای تردد نیروهای امدادی بود بنابراین امداد رسانی تیم های شبکه برق مستلزم باز بودن راه ها است.

وی یادآوری کرد: سیلاب فروردین امسال چهار میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان به شبکه برق خسارت وارد شد که تمامی این شبکه ها اصلاح بهینه شدند.

جمشیدی بیان کرد: از میزان خسارت وارده تنها یک میلیارد و  ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص یافت و از این مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان پرداخت شد که امید می رود مابقی نیز تخصیص یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha