به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، محمد دهقانی فیروزآبادی در این بازدید که معاون درمان دانشگاه نیز حضور داشت، گفت: بیمارستان ولی عصر (عج) به عنوان مرکز اصلی بستری درخصوص بیماران مشکوک به ویروس کرونا انتخاب شده است.
وی بیان کرد: بخش عفونی این بیمارستان دارای ایزوله تنفسی است و دستگاهی از قبل نصب شده که تهویه و فشار منفی را ایجاد میکند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در مجاورت این بخش فضایی با ظرفیت ۵۰ تخت آماده شده است تا در صورت نیاز بتوان از آن استفاده کرد.
وی درباره آزمایشگاه این بخش اظهار داشت: فضایی در نظر گرفته شده که آزمایش ویروس شناسی راهاندازی شود تا آزمایشهای مربوط به موارد احتمالی کرونا در این محل انجام شود و نیاز به ارسال نمونه به سایر آزمایشگاههای کشور نباشد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امروز (یکشنبه) در نشست خبری از آمادگی این دانشگاه در حوزه بهداشت، درمان و اورژانسهای پیش بیمارستانی برای مقابله با بیماری کرونا خبر داد و گفت: تاکنون هیچ فرد مبتلا به کرونا در استان مشاهده نشده است.
دانشگاه علوم پزشکی بیرجند امشب در اطلاعیهای اعلام کرد: به دنبال انتشار اطلاعیه استانداری مبنی بر تعطیلی دانشگاهها از فردا (دوشنبه) پنجم اسفند تا پایان هفته جاری، این تعطیلی مختص کلاسهای آموزشی و کارآموزیها (به جز دانشجویان اینترن و دستیار تخصصی) بوده و سایر فعالیتها و خدمات اداری دانشگاه کماکان دایر است.
این اطلاعیه میافزاید: در پی تعطیلی مدارس و دانشگاههای استان حسب دستور استانداری به جهت افزایش ضریب اقدامات پیشگیرانه در زمینه شیوع ویروس کرونا، به اطلاع میرساند که این تعطیلی صرفاً به کلاسهای آموزشی و کارآموزی اختصاص داشته و برنامههای اداری و اجرایی دانشگاه دایر است، بر این اساس همکاران دانشگاه، مانند سایر دستگاههای اجرایی مشمول این تعطیلی نیستند.
در ادامه اطلاعیه آمده است: همچنین مرخصی تمامی همکاران در تمامی سطوح تا اطلاع ثانوی لغو است.
همچنین رییس جمهوری که پیش از این به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دستور تشکیل «ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا» را داده بود، با صدور حکم و ابلاغ جدیدی به وی ماموریت داد تا ضمن تشکیل جلسات مستمر این ستاد، از تمام توان مجموعههای ذیربط به منظور کمک به جلوگیری از شیوع و ریشهکنی هرچه سریعتر این بیماری بهره گرفته و به طور مستمر به وی گزارش دهد.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید-۱۹» از اوایل ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت و تاکنون بیش از ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا کرده و جان ۲ هزار و ۲۳۳ تن را گرفته است.
کیانوش جهانپور رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز (یکشنبه) گفت: تعداد تلفات بیماری کرونا در ایران به هشت و تعداد مبتلایان به ۴۳ نفر رسید.
نظر شما