رحمان حریری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در انجمن حمایت از معتادان جلساتی حول محور ایجاد آرامش روحی و روانی برای افراد بهبود یافته برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در جلسات این انجمن روان درمانی به صورت سنتی و تجربی صورت میگیرد، افزود: جشن پاکی این افراد به صورت روزانه، ماهانه و سالانه برگزار میشود تا برای پاک ماندن انگیزه داشته باشند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با اشاره به اینکه افراد بهبود یافته بهتر میتوانند به همدیگر کمک کنند، یادآور شد: جلسات هر روز به صورت رایگان ارائه میشود و افراد تجربیات را در اختیار همدیگر قرار میدهند.
حریری به وجود مشاور در این انجمن برای راهنمایی مددجویان اشاره کرد و گفت: برای درمان قطعی این افراد عواملی مانند روان درمانی، روانپزشکی، اشتغالزایی و توانمندسازی نیاز است که این امکانات به دلیل کمبود بودجه در استان فراهم نیست.
وی از آغاز بکار ساخت ۲ سوله اشتغالزایی برای ۲۰۰ نفر در سنندج خبر داد و اضافه کرد: سولهای نیز در قروه برای اشتغال بهبودیافتگان در حال آمادهسازی است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کردستان با بیان اینکه اشتغال مردان در زمینههای پرورش قارچ، صنایع دستی، جوشکاری، مکانیکی و مجسمهسازی است، گفت: برای اشتغال بانوان بهبود یافته سنندجی نیز یک واحد قالیبافی در نظر گرفته شده که در حال راهاندازی است.
در حال حاضر ۱۷ کمپ ترک اعتیاد در کردستان فعالیت دارد که از این تعداد ۱۶ کمپ مخصوص مردان و یک کمپ مربوط به زنان است.
این استان بیش از یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت داشته و ۲.۸ درصد آن به انواع مواد مخدر اعتیاد دارند که این رقم در میانگین کشوری پنج درصد است.
نظر شما