لووف رئیس انستیتو ویروس شناسی ایوانوفسکی وابسته به وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد: وضعیت پیرامون بیماری کرونا بسیار دشوار است و اگر همه کشورها مانند چین در مبارزه با ویروس کار کنند، وضعیت بزودی خوب میشود.
وی افزود: اما در جهان کشورهای زیادی وجود دارند که سیستم پیشگیری ضعیفی دارند با این وجود معتقدم که در طول یک سال وضعیت بهبود می یابد.
لووف که از ویروس شناسان برجسته روس است معتقد است که در روسیه برنامه های تلویزیونی زیادی وجود دارد که اطلاعات نادرست منتشر می کنند و این اطلاعات حرفه ای نیست و باید بجای ان اطلاع رسانی دقیق صورت گیرد که از امکان انتشار بیماری کرونا و احتمال مرگ و میر مردم بر اثر این بیماری جلوگیری کند.
دانشمند روس با بیان اینکه همه بیماریهای ویروسی منشاء حیوانی دارند و از حیوان به انسان سرایت کرده است، اظهار کرد: میلیونها سال پیش ویروس به حیوانات منتقل شد و در 10 هزار سال گذشته انسانها بر اثر سرایت ویروس بیمار شده اند.
وی درباره کرونا گفت: این ویروس چند نوع است بعضی از آن بلبل ها را هدف می گیرد که کرونا بلبل نامیده می شود و بعضی دیگر نهنگ را هدف می گیرد و تقریبا همه ویروس های کرونا با خفاش ارتباط دارند.
وی ادامه داد: کرونا ویروسی برای انسانها همواره بوده و از صدها سال پیش وجود داشته که بیماری اوروی را بوجود می آورد که مرگبار و خطرناک نیست. بعضی وقت ها کرونا ویروس بر اثر موتاسیون (جهش ژنتیکی) تغییر ماهیت می دهد و به عمق سلولها نفوذ می کند و مانع از روند اکسیژن رسانی در خون می شود که انسان بر اثر زحمت در نفس کشیدن خفه می شود.
ویروس شناس روس معتقد است که علاوه بر خوردن گوشت حیوانات وحشی که عامل شیوع بیماری کرونا در چین بوده است، تمرکز جمعیتی بسیار بالا در این کشور نیز عامل دیگر در بروز این بیماری و انتقال سریع آن به دیگران بوده است.
پروفسور لووف به سطح عالی سیستم پزشکی و ویروس شناسی چین اشاره کرد که توانست کرونا را شناسایی کند و خاطرنشان ساخت که دانشمندان ویروس شناس روس در تولید تست برای شناسایی کرونا در انسان تلاش گسترده کرده و روسیه و چین در این عرصه با یکدیگر همکاری می کنند.
وی در مورد استفاده از ماسک صورت نیز گفت: ماسکی که استفاده می شود باید از پارچه ویژه ضخیم باشد و در واقع ماسک انسان را از بیماری نجات نمی دهد بلکه مانع از سرایت بیماری از راه دهان می شود.
نظر شما