ریانووستی روز سه شنبه در گزارش خود خاطرنشان کرد: پژوهش ها، طراحی و آزمایش واکسن جدید توسط گروه متخصصان به سرپرستی پروفسور جوانگ جین هوا از دانشگاه تیانجین انجام می گیرد.
رسانه روسی نوشت: برای تولید واکسن از مخمر نان استفاده می شود و «اسپایک بلوک» ویروس کرونا هم به عنوان هدف برای تولید ضدویروس بکار گرفته می شود.
در گزارش آمده است: پروفسور جوانگ جین هوا چهار دوز واکسن جدید را خورده است و هیچ گونه عوارض جانبی مشاهده نکرده است.
دانشمندان معتقدند که واکسن جدید علاوه بر امتیازهای ایجاد ایمنی و بکارگیری آسان، امکان تولید سریع دارد. این گونه واکسن امکان تقویت مصونیت بدن و تنظیم پایداری مصونیت ارگانیسم را فراهم می کند.
در زمان حاضر دانشمندان چینی تعدادی واکسن از این نوع در مقدار محدود تولید کرده اند و به صورت کپسول ژلاتینی، قرص و دانه های گرد است.
در همین حال پروفسور جوانگ جین هوا گفته است که روند تولید واکسن طولانی است هنوز مدت زمانی برای عرضه آن به بازار مصرف باقی مانده است و گروه تحت سرپرستی وی آزمایشات توکسیکولوژی یا سمشناسی، آنالیز کارایی برای امکان آغاز تولید انجام می دهند.
سفیر چین در روسیه نیز دیروز خبر داد که متخصصان این کشور به یافتن واکسن ویروس کرونای جدید خیلی نزدیک شده اند که قادر است سیستم دفاعی بدن انسان را در مقابل این بیماری تقویت کند.
نظر شما