سعید ناجی روز سه شنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی هرمزگان اظهار داشت: تصمیماتی که در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا ویروس استان گرفته می شود باید به درستی در اختیار مردم قرار گیرد و این از وظایف رسانه های استان است.
وی با بیان اینکه با انتشار دهندگان اخبار کذب در خصوص کرونا ویروس برخورد خواهد شد، گفت: رسانه ها باید در خصوص انعکاس اخبار کرونا ویروس دقت و اخبار خود را از منابع موثق علوم پزشکی استان و وزرات بهداشت و درمان دریافت کنند.
این مقام مسوول تاکید کرد: جامعه نیازمند آگاهی بیشتر در خصوص کرونا ویروس است و نباید به دنبال ایجاد جو رعب و وحشت در جامعه بود بلکه باید به مردم آموزشهای لازم برای پیشگیری و حتی نحوه برخورد با بیماری را ارائه کرد.
ناجی تصریح کرد: هشدار به مردم و آموزش با هماهنگی علوم پزشکی استان انجام و در اختیار رسانه ها قرار گیرد.
تاکنون چند مورد مشکوک به بیماری کرونا در هرمزگان شناسایی و تحت نظر هستند که ابتلای یک از آنها مثبت اعلام شده است.
چهارشنبه ۳۰ بهمن ماه در خبری اعلام شد که نتایج بررسیها در قم نشان میدهد دو شهروند قُمی به ویروس کرونا مبتلا هستند. این نخستین خبر درباره ابتلا به این ویروس در ایرنا است.
ویروس کرونا که تحت عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت؛ تاکنون ۷۵ هزار نفر را در این کشور مبتلا و جان ۲ هزار و ۷۰۱ نفر را گرفته است. ۲۷ هزار و ۶۹۱ نفر درمان شده اند.
ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را در جهان به خود اختصاص داده است.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ظهر امروز اعلام کرد که تاکنون ۹۵ نفر در کشور به طور قطعی به کرونا مبتلا شده و ۱۵ نفر فوت کردند.
کیانوش جهانپور افزود: تا ظهر امروز ٣٤ نفر شامل قم ١٦، تهران ٩، فارس ١، مازندران ٢، گیلان ٢، نیشابور ١، البرز ۲ و قشم ١ نفر به شمار مبتلایان به کرونا اضافه شده و به ۹۵ نفر رسیده است.
وی ادامه داد: این افراد از مسافرانی بودند که از قم به این مناطق رفتند یا سابقه سفر به قم را داشتند.
نظر شما