مسؤول سلامت روان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان روز شنبه در این خصوص به خبرنگار گفت: حفظ آرامش، سلامت روان و روحیه قوی و بالا در حفظ و افزایش ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است و به این مهم باید بیش از گذشته توجه کرد.
احسان فکور افزود: بر این مبنا، عموم مردم برنامه زندگی روزمره خود را با آرامش و با رعایت نکات بهداشتی ادامه دهند چراکه ویروسها به افرادی با سیستم ایمنی ضعیف راحتتر حمله میکنند.
این کارشناس ادامه داد: توصیه جدی کارشناسان سلامت روان، نیز به عموم مردم به ویژه افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی (اضطراب فراگیر GAD و اختلالات وسواسی و... و.) این است که به هیچ وجه خود را در معرض اخبار مربوط به بیماری کرونا به ویژه در فضای مجازی قرار ندهند.
وی اضافه کرد: افکار منفی ناشی از این اخبار بسیار آزار دهنده بوده و در کاهش ایمنی بدن نیز موثر بوده و حتی ممکن است ماهها و سالها ذهن با افکار اضطرابی مربوط به این ویروس درگیر باشد.
فکور افزود: این روزها بیماری ویروس کرونا (کووید - ۱۹) از جمله موضوعات اصلی رسانههای داخلی و خارجی شده و البته در این میان نگرانیهایی را نیز برای خانوادهها ایجاد کرده است که مسؤولان امر بر آمادگی برای مقابله و رعایت هرچه بیشتر نکات بهداشتی عموم مردم تاکید میکنند.
وی خاطرنشان کرد: هم اکنون روانشناسان و کارشناسان بهداشت روان مستقر در مراکز درمانی شهید بهشتی، مرکز آموزشی درمانی تخصصی و فوق تخصصی، آیت الله موسوی، بیمارستان ولی عصر(عج) زنجان و مراکز تمامی شهرستانها نسبت به ارائه خدمات روان شناختی و مشاوره به اقشار مختلف مردم همچنین افراد مشکوک به ابتلا آمادگی دارند.
شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شدهاند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
این بیماری قابل پیشگیری است و بهراحتی و با راهکارهای ساده میتوان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد.
این ویروس دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده تا زمانی که علایمیچون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکنند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.
طبق آخرین آمار، ۳۸۸ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده و از این تعداد، ۳۴ نفر جان خود را از دست دادهاند.
نظر شما