به گزارش روز شنبه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی «علی حسین شهریور» تصریح کرد : براساس سیاست توسعه صادرات، افزایش حجم مبادلات تجاری، ارتقای سطح بازاریابی محصولات در بازارهای بین المللی و حضور موثر بخش تعاونی ، هلدینگ ها و شرکت ها تحت پوشش صندوق های بازنشستگی و تامین اجتماعی در عرصه تجارت بین المللی ، نشست بررسی فرصت های همکاری اقتصادی و تجاری با ترکیه با حضور رایزن بازرگانی و کارشناس اقتصادی سفارت این کشور در تهران و در محل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.
وی افزود:در این نشست که با حضور مدیران عامل و نمایندگان هلدینگ ها، شرکت ها، تعاونیها و اتحادیه ها برگزار شد، اهمیت جایگاه دو کشور در منطقه و سابقه طولانی رابطه و اشتراکات فرهنگی و تاریخی ایران و ترکیه مورد تاکید قرار گرفت.
شهریور اضافه کرد: اکنون با توجه به عضویت دو کشور در سازمان های " اکو " و " دی هشت " توسعه روابط اقتصادی دو کشور با حجم تجاری ۳۰ میلیارد دلار در سال هدف گذاری شده است.
به گفته وی، ترکیه در بین پنج کشور نخست طرف تجاری ایران، یکی از شرکای مهمی است که ظرفیت های خوبی برای افزایش حجم تجارت با کشورمان دارد و از فعالان اقتصادی بخش تعاونی و هلدینگها خواست تا نسبت به تهاتر کالا ، سرمایه گذاری و تولید کالاهای مشترک ، برگزاری نمایشگاه های مشترک و تبادل هیات های تجاری با ترکیه را در دستورکار قرار دهند و موانع مهم بر سر راه مبادلات تجاری با این کشور را برای پیگیری منعکس کنند .
" چنگیز گورسل " رایزن بازرگانی سفارت ترکیه در تهران نیز در این نشست روابط دو کشور را از نظر فرهنگی و اقتصادی مناسب توصیف کرد و گفت: امروز با توجه به مکمل بودن اقتصاد دو کشور توسعه روابط اقتصادی دو جانبه اجتناب ناپذیر است.
وی با اشاره به هدف گذاری برای حجم تجارت ۳۰ میلیارد دلار در سال، افزود: سفارت ترکیه در تهران از هرگونه همکاری با فعالان اقتصادی برای توسعه روابط تجاری و اقتصادی استقبال می کند.
نظر شما