علی نمازی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این طرحها در زمینه های تولید فروآلیاژها ، احداث پالایشگاه کوچک، تولید شیرآلات، نیروگاه خورشیدی ۱۰ و ۳۰۰ مگاواتی و گلوله های شیشه ای است.
نایب رییس مرکز خدمات سرمایه گذاری استان یزد با اشاره به اهمیت جلب و جذب سرمایه گذاری به عنوان یکی از راهبردهای مهم دولت تدبیر و امید اظهار کرد: به رغم محدودیتها به واسطه تحریمهای ظالمانه آمریکا، تلاشها، فعالیتها و اقدامات خوبی در بخش سرمایه گذاری در استان انجام شده است.
این مسوول یادآور شد: اعطای مشوقها و معرفی فرصتهای سرمایهگذاری، ایجاد زیرساخت ها و تلاش برای رفع موانع این بخش از جمله اقدام مهم و ضروری است که پیگیری میشود.
نمازی ، رویکرد استان نسبت به جذب سرمایهگذاری داخلی را خوب ارزیابی کرد و گفت: در این زمینه سرمایهگذاران شاخص استان شناسایی شدهاند و به زودی همایش جذب سرمایهگذاران داخلی در حوزه عمران شهری در یزد برگزار میشود.
وی، پذیرش بیش از ۱۹۰ هیات سرمایهگذاری، احصا و تلاش برای رفع مشکلات این بخش به خصوص مسایل پیمانکاری، تحریم، نقل و انتقال ارزی، بازار فروش محصول و تامین مواد اولیه، تدوین اطلس سرمایهگذاری و نقشه راه تامین مالی خارجی سرمایه گذاری را از دیگر فعالیتهای این بخش عنوان کرد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی یزد همچنین از پایش بهبود فضای کسب و کار خبر داد و تصریح کرد: در این زمینه با همکاری دستگاههای اجرایی ۳۵ قانون مخل فضای کسب و کار در حوزههای مالیاتی، بانکی، گمرکی، تامین اجتماعی و غیره شناسایی و به دبیر خانه هیات مقررات زدایی کشور ارسال شده است.
یزد با ۱.۳ درصد جمعیت کشور ، به لحاظ تولید صنعتی ۴.۴ درصد سهم تولید این بخش را در اختیار دارد و به عنوان چهارمین استان صنعتی و دومین منطقه معدنی ایران شناخته میشود.
هماکنون ۴۷ درصد اشتغال استان مربوط به صنعت و معدن است در حالیکه میانگین این عدد در کشور ۳۲ درصد است.
در این بخش، سهم صنعت کشور در سال های ۹۵ و ۹۶ از ۳۱.۹ درصد به ۳۲ درصد افزایش یافت، این رقم در یزد از ۴۵.۴ درصد به ۴۶.۶ درصد رسید.
در عین حال سهم اشتغال بخش خدمات یزد با وجود افزایش سهم اشتغال آن در کشور ، از ۴۶.۳ به ۴۴.۹ درصد کاهش یافت.
نظر شما