۱۲ اسفند ۱۳۹۸، ۸:۵۹
کد خبرنگار: 1434
کد خبر: 83697750
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کارخانه تولید رب گوجه‌فرنگی در دیر بوشهر پلمب شد

بوشهر - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان دیر استان بوشهر گفت: کارخانه تولید رب‌گوجه‌فرنگی در روستای "ملخرگ" این شهرستان به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی مهر وموم شد.

احمد آخوندی روز دوشنبه درگفت وگو با ایرنا افزود: این واحد تولیدی فاقد مجوزهای بهداشتی است و نتیجه آزمایش میکروبی نمونه‌ رب‌گوجه‌فرنگی تولیدی آن در آزمایشگاه مرجع معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان  بوشهر مثبت اعلام شده است که فابلیت مصرف انسانی ندارد.

وی اضافه کرد: همچنین در ۲ نوبت بازرسی از این کارخانه رب‌گوجه‌فرنگی تولید غیربهداشتی و غیرمجاز  دیده شد طوریکه بیش از ۱۰۲ تن رب‌گوجه‌فرنگی تولیدی که به صورت فله در بشکه‌های ۲۰۰ لیتری جاسازی و نتیجه میکروبی آن نیز مثبت اعلام شده بود، توقیف شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: در بازرسی‌های مکرر که توسط همکاران بهداشت محیط و نظارت بر مواد غذایی از این کارخانه صورت گرفت، مسئولان آن به تذکرهای بازرسان بهداشت مبنی بر رفع نواقص بهداشتی نه تنها توجه نکردند بلکه به ادامه تولید غیربهداشتی و غیرمجاز رب‌گوجه‌فرنگی نیز اقدام کردند.
وی بیان کرد: کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولید مواد غذایی باید حداقل ضوابط فنی و بهداشتی را در زمینه ساخت سالن‌های تولید، انبار مواد اولیه و محصولات، استفاده از آب مصرفی استاندارد برای تولید و دفع بهداشتی فاضلاب رعایت کنند.
آخوندی ادامه داد: نداشتن مجوزهای بهداشتی، استفاده از ظروف نگهداری غیر بهداشتی، نداشتن سیستم فاضلاب و رها سازی فاضلاب در زمین‌های اطراف کارخانه، رعایت نکردن هداشت فردی کارکنان، نبود مسئول فنی و آزمایشگاه و نتیجه مثبت آزمایش میکروبی مواد تولیدی از عمده مشکلات این کارخانه بود.
وی با تاکید بر حفظ سلامت جامعه گفت: اگر کارخانه‌های رب‌گوجه دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت نکنند و سلامت جامعه را تهدید کند بدون اغماض برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
آخوندی با اشاره به نقش مردم در ایجاد امنیت غذایی و ارتقای سطح سلامت جامعه گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مراتب را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha