مبارزه با ملخ‌ها درمناطق کوهستانی بوشهر با سختی زیاد ادامه دارد

بوشهر- ایرنا- معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: کوچ دسته‌های ملخ‌ به مناطق کوهستانی صعب العبور این استان مبارزه با این آفت را سخت کرده‌است.

خسرو عمرانی روز دوشنبه درگفت‌وگو با ایرنا افزود: در زمان حاضر دسته‌های ملخ به مناطق کوهستانی "طلحه "و "درنگ" شهرستان دشتستان، "شنبه" شهرستان دشتی و "خائیز" تنگستان رسیده‌اند و با توجه به شرایط محیطی و کوهستانی بودن منطقه عملیات سمپاشی با مشکلات زیاد ادامه دارد.

وی بیان کرد: با توجه به گستردگی کانون‌ها و سخت گذر بودن منطقه امکان سمپاشی با هواپیمای سمپاش وجود ندارد به همین دلیل با وجود افزایش هزینه‌ها در حال هماهنگی برای استفاده از پهپاد برای سمپاشی این مناطق هستیم.

عمرانی اظهار داشت: در زمان حاضر ۵۵ گروه پایش و ردیابی و ۲۰ اکیپ مبارزه در این استان برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی در فعال و آماده باش هستند.

وی یادآور شد: دسته‌های ملخ مهاجم از اول اسفند وارد استان بوشهر شدند و ۹ شهرستان استان غیر از دیلم را درگیر و تاکنون حدود یکهزار و ۲۵ هکتار عملیات مبارزه با ملخ‌ها انجام شده و همچنان ادامه دارد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: ملخ‌ها پس از توقف یک یا ۲ روز، جابه‌جا می‌شوند و این موضوع کار را برای مبارزه سخت و کند کرده‌است.

عمرانی گفت: تفاوت گله‌های ملخ این دوره با سال گذشته این است که آنها تقسیم و چند دسته شده‌اند و متمرکز نیستند و ۲۴ ساعت پس از آلوده کردن یک منطقه، آنجا را ترک می‌کنند و در کانون‌های تولید آنها در شهرستان‌های دیر، جم، دشتی، دشتستان، تنگستان و بوشهر درگیر عملیات مبارزه هستیم و این مکان‌ها به‌عنوان کانون مبارزه با ملخ در نظر گرفته شده‌است.

وی بیان کرد: در زمان حاضر یک فروند هواپیمای سمپاش، ۹ دستگاه سمپاش یو ال وی و ۱۰۰ دستگاه سمپاش زمینی در اختیار داریم که با همت مردم، شوراها، دهیاری‌ها کار سمپاشی در استان انجام می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: پیش‌بینی جهانی این است که دسته‌های جدید ملخ از شمال آفریقا و شبه‌جزیره عربستان وارد کشور و استان بوشهر خواهد شد که میزان آنها سه برابر سال پیش است و تا چهار سال آینده درگیر مبارزه با ملخ خواهیم بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha